Szén-Dioxid Lézeres Bőrfiatalítás, Hegkezelés

Szén-Dioxid Lézeres Bőrfiatalítás, Hegkezelés

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés az egyik leghatékonyabb orvos-esztétikai kezelés, amely azonnali látványos változást és eredményeket nyújt a legmakacsabb bőrproblémákra is.

A BISON frakcionált szén-dioxid lézerkezelés

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés az egyik leghatékonyabb orvos-esztétikai kezelés, amely azonnali látványos változást és eredményeket nyújt a legmakacsabb bőrproblémákra is, a kezelés kíméletesen, műtéti eljárás nélkül képes megújítani a bőrképet. Tökéletes alternatíva lehet a felületi és mélyebb ráncok, barázdák, pigmentfoltok és megereszkedett bőr, szemmhéj, szemkörnyék kezelésére. Továbbá hatékonyan kezelhető mind az akne utáni visszamaradt heges bőrfelület és egyenetlen bőrfelszín, a különböző jóindulatú bőrelváltozások, fibromák, de akár bőrfeszesítésre és stria kezelésre is alkalmas a kezelés.Korábban a megereszkedett részeket csak műtéti eljárással tudták hatékonyan kezelni, manapság azonban számos non-invazív eljárás közül válogathat az ember, ha feszesebb arckontúrokra és fiatalosabb bőrképre vágyik. A non-invazív módszerek szúrás és vágás nélkül fejtenek ki hatást a bőr mélyebb rétegek alatt húzódó kötőszövet pontjain, ezáltal aktiválják a természetes öngyógyító és regeneráló folyamatokat a bőrben.

A BISON frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés az ablakív lézerek közé tartozik, a kezelés során a bőr felső rétegeit tudjuk kezelni maximális hatékonysággal. Ennek megfelelően néhány nap felépülési idővel számolni kell, azonban innovatív kialakításának köszönhetően más lézerekkel ellentétben a gyógyulási idő a töredékére csökkenhet. A frakcionált co2 lézeres bőrfiatalításra az őszi-téli időszak a legmegfelelttőbb, mivel a kezelés előtt, valamint több héttel utána is, kerülni kell a napfényt.

A frakcionált lézeres kezelés hatásmechanizmusa

Ellentétben a hagyományos ablatív lézeres módszerrel, amely eltávolítja a teljes felső bőrréteget, a BISON frakcionált CO2 kezelés olyan eljárási módszert alkalmaz, amely úgynevezett mikropixeleket hoz létre a bőrben, így a mikropixel méretű sebek közelében a környező szövetet érintetlenül hagyja. A sértetlen bőr megőrzése a perforációk között lehetővé teszi a gyorsabb gyógyulást, a sebgyógyulási folyamat elősegíti a gyors hámosodást, az új kollagén rostok termelődését, a szövetek regenerációját.
A hagyományos eljárásokkal összehasonlítva hogy sokkal kényelmesebb, továbbá a kezelést követően jelentősen rövidebb a felépülési idő.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Hogyan zajlik és szépít frakcionált co2 lézerkezelés?

Nemtől függetlenül, már 20-30 éves kortól bárki igénybe veheti a lézer kezelést, mely az arc, szemhély, szemkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfej, és a kar felületén is végezhető. Halványítja a sötét foltokat, csökkenti a pattanások után maradt hegeket, elsimítja a mikroráncokat, finomítja a mélyebb barázdákat valamint feszesebbé teszi a laza, megereszkedett bőrt. A szem alatti táskák és sötét karikák, a tág pórusok, a striák ás az aknés hegek korrigálására is alkalmas az eljárás.
A lézeres frakcionált Co2 kezelés az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb bőr rejuvenáló eljárás. Nem csak antiaging hatása elképesztően látványos, de az akne utáni heges arcbőr kezelésére, stria kezelésére, bőrmegújításra és pigmentfoltok kezelésére is alkalmas. A széndioxid -lézer sugarait a bőrfelület víztartalma nyeli el, így anélkül tud mélyre hatolni, hogy a hámréteg felszínét agresszívan igénybe venné mint például egy kémiai hámlasztás.
Ez tulajdonképpen egy mikropixeles bőrfiatalító módszer, hiszen a lézer célzottan a megújítani kívánt területre irányítják, ahol kis átmérőjű, pontosan meghatározott mélységű, mikrosérüléseket idéz el a bőrszövet hálózatában. Ezek az apró lyukacskák beindítják a hámrétegek öngyógyító folyamatait, aminek következtében gőzerőre kapcsol a sejtmegújulás, valamint az elasztin - és kollagéntermelés, így a kezelés követő hetekben teljesen újjáépül a kötőszövet meggyengült struktúrája. A parányi mikrosérülések hegesedés nélkül, könnyen gyógyulnak, így nem maradnak látható nyomok a kezelést követően. A frakcionált co2 lézer hőhatása összébb húzza az elernyedt kötőszövetet, még a bőrfelszín stimulásával felgyorítja a hámsejtek cserélődését. A fakóbb, felső bőrréteg az eljárás után körülbelül egy héttel szárazzá válik és porszerűen lehámlik, ami a sejtcserélődés gyorsulását jelzi.

 

A kezelés menete

A kezelés menete

Minden esztétikai kezelést egy teljeskörű orvosi konzultáció előz meg, amelynek célja, hogy az orvos előzetesen felmérje a bőr aktuális állapotát, részletes anamnézist vesz fel és az igényeknek és a kezelendő felület aktuális állapotának megfelelően összeállítja a személyre szabott kezelési tervet.
A kezelés első lépése a bőr fertőtlenítése, majd felületi érzéstelenítése. A kezelés elvégzése után ellátjuk a szükséges utókezelési protokollal. Attól függően, hogy mely területet kezeljük és mi a kezelés célja változhat a beavatkozás időtartama 30-90 percig, amelyről a konzultáció során a vendég tájékoztatást kap.
A kezelés után égő érzés és pirosság jelentkezik a területen. Már egy alkalom után is simább, üdébb, frisebb lesz a megújult bőrréteg, a pórusok mérete jelentősen csökken, az arcszín egyenletesebbé válik, a petyhüdt területek pedig visszafeszesednek. Egyszeri alkalmazásával is látányos változás érhető el. Szükség szerint mgismételhető a kezelés, az eredmény pedig életmódtól függően 1-2 évig élvezhető.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Utóápolás

A kezelést követő 1-2 napban a terület beduzzadhat, ödémás lehet és bőrpír jelentkezhet.és néhány nap elteltével az apró sebek megjelennek a bőr húzódni kezd. A kezelés után 5-10 nappal a bőr szárazzá válhat, és fájdalommentesen lehámlik, új bőrréteg alakul ki. Ez teljesen normális jelenség. Az új bőr kezdetben rózsaszínű, ekkor a legérzékenyebb minden külső behatásra, ezért a kezelés után különösen fontos az utóápolás, javasoljuk az otthon való tartózkodást és az UV sugárzás kerülését. Az új bőr színe fokozatosan halványodik.
A lézeres bőrkezelés után 2 hétig smink viselése nem javasolt. 4 hétig kerülje a napozást, szolárium és szauna használatát, mert ezek fokozzák a pigment termelő sejtek működését, előidézve pigmentációs zavarok kialakulását. 6 hónapig minimum 50 faktoros fényvédő krémet alkalmazzon. Ajánljuk, hogy mellőzze a dohányzást, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan hat a sebgyógyulásra.
A bőrfelszín néhány napig szárazabb, esetleg dörzspapír tapintatú lesz. Az utóápolás során javasoljuk a fényvédőkrém használatát, valamint tartalmas tápláló krémeket az átmeneti bőrszárazság leküzdésére. Javasoljuk a kollagénképződést segítő kozmetikai termékek használatát és kollagén és hialuronsav tartalmú táplálékkiegészítők fogyasztását.

 

A kezelés ellenjavallatai

  • Sebgyógyulási zavar, keloidos hegesedésre való hajlam
  • Aktív fertőzés 
  • Immunszupresszív kezelés, vagy betegség
  • Terhesség, szoptatás
  • Fény által provokált epilepszia

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

BISON frakcionált CO2 lézereres bőrfiatalítás ÁRAK

Teljes arc Kezelés  110.000 Ft
Teljes arc + szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) kezelés 150.000 Ft
Teljes arc Dracula szérummal 150.000 Ft
Teljes arc + szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) + nyak kezelés  200.000 Ft
Orcák 70.000 Ft
Nyak 70.000 Ft
Dekoltázs 80.000 Ft
Nyak + dekoltázs 130.000 Ft
Arc + dekoltázs 140.000 Ft
Arc + nyak + dekoltázs 190.000 Ft
Arc+nyak+dekoltázs Drakula szérummal 210.000 Ft
Szájkörnyék 50.000 Ft
Szemkörnyék (alsó-felső szemhéj)  70.000 Ft
Szemkörnyék ( alsó-felsőszemhély) 4 alkalom 240.000 Ft 
Kézfejek fiatalítása 60.000 Ft
Teljes has  100.000 Ft
 Derék, has műtéti vonal 60.000 Ft
Alkar  60.000 Ft
Hegek kezelése az árak területtől függően egyénre szabottak
Stria kezelése az árak területtől függően egyénre szabottak

 

Fibrómák 

Lézeres eltávolítás (fibroma) 1db 15 000 Ft
Minden további darab 1000 Ft / db

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.