10 érv a Beauty Works lézeres szőrtelenítés mellett

Rövid kezelési idő és egyedülálló teljesítmény – 10 érv a Beauty Works lézeres szőrtelenítés mellett.

 
  1. Biztonságos – Az orvosi eszköznek fejlesztett primelase HR önmagában is biztonságot jelent. Ugyanakkor elengedhetetlen, hogy tapasztalt szakember végezze a kezelést. Horváth Cserna Mónika 12 éves tapasztalattal várja vendégeit.

  2. Hosszantartó megoldás – A szembetűnő területek tartós szőrtelenítése után egy nyaralás előtt sem kell majd külön időt fordítanod a fazonírozásra. Laza nyárra vágysz? Kezdd el most a lézeres szőrtelenítést!

  3. Hatékony – A Székesfehérváron használt primelase HR a piacon elérhető leghatékonyabb lézeres szőrtelenítő eszköz. Néhány kezelés után tökéletes eredményre számíthatsz.

  4. Kíméletes, fájdalommentes – Mármár beletörődtél, hogy a szőrtelenítés fáldalommal jár? Ne tedd! Van megoldás! A lézeres kezelés kíméletes, hideg-meleg érzettel és apró csipkedéshez hasonló érzéssel párosul.

  5. Nem gyulladnak be a szőrtüszők – Csak az tudja, aki már szenvedett szőrtüszőgyulladástól, hogy milyen fájdalamas és hosszantartó ez az állapot. A gyantázás vagy a borotválás után nem ritka az ilyen jelenség. Ne kockáztass, kezdd el a lézeres szőrtelenítést mihamarabb.

  6. Időtakarékos – Állandóan rohansz? Nincs időd semmire? Ne foglalkozz hetente többször a különböző testrészek szőrtelenítésével! Szánj rá egyszer hosszabb időt, hogy többé ne kelljen gyantázásnak szerepelnie a határidőnaplódban.

  7. Állandóságot jelent – Reggel a tükörbe nézve aggódsz, hogy más is látja, hogy még nem jutottál el a kozmetikushoz? Nem vehetsz fel szoknyát amikor csak szeretnél? Állandóan ott motoszkál a fejedben, hogy van egy-két kósza szőrszál az arcodon? Szüntess meg egy problémát, tervezz hosszú távra! Érezd jól magad a bőrödben!

  8. Orvosi garancia – Ha bizonytalan vagy és szerinted segítene a döntésben, konzultálj szakorvossal a lézeres szőrtelenítésről! Kérj időpontot Dr. Bóna Katalin bőrgyógyásztól és a vizsgálat árát levonjuk az első kezelésed árából. A 18 év alattiak szülővel érkezzenek a bőrgyógyászati vizsgálatra.

  9. Minden korosztálynak ajánlott – Kortól és nemtől függetlenül eredményesen elvégezhető a lézeres szőrtelenítés.

  10. Bármelyik évszakban elkezdhető a kezelés – Lehet, tavasz, nyár, ősz vagy tél várunk a Beauty Works szalonban szeretettel!

Címünk: Székesfehérvár Dr. Koch László utca 4.

10 érv a Beauty Works lézeres szőrtelenítés mellett