A Beauty Works titkos recept

Tökéletesen sima, selymes hétköznapok. A testszőrtelenítés nem a mai kor divatja. Az ókori görög és római nők sok időt töltöttek a nem kívánt szőrszálak eltüntetésével. Kleopátrának már saját receptje volt erre a célra. Ezen a blogon a mi high-tech titkos receptünket, a lézeres szőrtelenítést mutatjuk be, a Beauty Works szalon megálmodója, Horváth-Cserna Mónika segítségével.

Fontos változás ez egy nő életében. Én a babavárás miatti hormonkezelés után kerültem olyan helyzetbe, hogy valamit tennem kellett. Számomra az akkor megtalált tartós szőrtelenítés végleges megoldásnak bizonyult. Mivel a saját bőrömön tapasztaltam meg a folyamat eredményességét és hosszútávú előnyeit, mélyebbre ástam a témában és professzionálisan kezdtem foglalkozni a lézeres szőrtelenítéssel. A legfontosabb számomra az volt, hogy a ma fellelhető leghatékonyabb géppel dolgozhassak. Így tudatosan választottam a Primelase-HR dióda lézert, amely orvosi eszközként FDA minősítést kapott és teljes biztonságot jelent. Ilyen csúcstechnológiájú gép csak néhány van az országban. Ugyanakkor személyes tapasztalataim alapján kidolgoztam egy kezelési folyamatot, amely az általában használt eljárástól eltérően, még hatékonyabbá teszi a szőrtelenítést.


Amikor 2008-ban elkezdtem ezzel foglalkozni, még valóban luxusnak számított a lézeres szőrtelenítés. Ma már a legtöbb ember számára elérhető. Aki tényleg akarja, megengedheti magának! Ingyenes konzultációt biztosítok és kötelezettség nélkül, akár ki is próbálhatják nálam a kezelést.


Nagyon sok az elégedett vendég. Volt olyan, akit bőrgyógyász küldött hozzám, de olyan is előfordult, hogy nőgyógyász ajánlotta a kezelést. Ugyanakkor két kisgyermek anyukájaként tudom, hogy a hétköznapi előnyök is óriási változást jelentenek. Felszabadító tud lenni a rengeteg teendő közepette, hogy bármikor készen állunk egy strandolásra a családdal.


Kezdetben ez a szolgáltatás főleg a nőket vonzotta, de ma már egyre gyakrabban felkeresnek férfiak is.


Mindenkit csak bíztatni tudok, hogy próbálja ki minél előbb. Egyrészt mert sokkal komfortosabbá válnak a hétköznapok, másrészt mert az ősz szőrszálak már nem nyelik el a lézerfényt. Így addig érdemes cselekedni, amíg garantált a hosszú távú előny. Szerintem ez az egyik legjobb dolog, ami egy nővel történhet.

A Beauty Works titkos recept