Gondtalan nyár borotva nélkül – Így látják vendégeink 1.

Minden korosztálynak ajánlott a lézeres szőrtelenítés, ami a tavaszi ébredéstől a téli időszakig bármely évszakban elvégezhető. Vendégeink véleménye összecseng, mégis mindenki másként élte meg a kezelést. Első cikkünkben Anikó, Gabi, Anita és Hajni mesél a tartós szőrtelenítésről.

Anikó „20 éve hallottam előszőr a tartós szőrtelenítésről és azóta fontolgattam, hogy belevágjak. Erős a hajam és a szőrzetem is, így a tengerparton szinte naponta kellett borotválni a lábamat, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Tudtam a lézeres szőrtelenítésről, de az ismeretlenbe nem akartam belevágni. Szerencsére személyesen találkoztam Mónikával, aki profi hozzáállásával, kellemes megjelenésével könnyedén megnyert. Szívét-lelkét beleadja, előre tájékoztat a kezelés menetéről, folyamatosan érdeklődik és mindent elkövet a hosszantartó eredmény érdekében. Igényes a szalon is ahol dolgozik, és teljes diszkrécióra számíthat a vendég.

 

Örülök, hogy megcsináltattam a kezelést, teljesen más életminőséget jelent, álom jó dolog. Magabiztosabb vagyok bikiniben, nem kell külön készülnöm rá ha nőgyógyászhoz megyek…

 

Korábban a bőröm is megsínylette a sok borotválást, gyantáztatást. A lézeres szőrtelenítés után tökéletesen sima lett a bőröm és a hegek is eltűntek. A borotva vagy gyanta után a bőr bepirosodik, a szőrtüsző begyullad, mindig van valami amiért nem tudsz magabiztosan megjelenni a strandon.

 

Maga a kezelés csipkedős érzés, főleg az első néhány alkalommal. De a gyantához képest semmiképpen nem mondanám fájdalmasnak.

 

Halogatásom eredménye, hogy van néhány ősz szőrszál amit már nem lehet lézerrel eltűntetni. Ezért is sajnálom, hogy nem vágtam bele korábban. Fiatalon rengeteg frusztrációtól kímélhettem volna meg magam. A lányomnak viszont amint lehet megcsináltatom a tartós szőrtelenítést, ezt már eldöntöttem.

 

Szerintem nem igaz, hogy nagyon drága a kezelés. A gyantázás és a borotva sem olcsó, csak az már beépült az életünkbe és nem számoljuk ki, hogy éves szinten mennyit költünk rá.”

 

 

 
 
 

Gabi „Ki az a nő akit ne érdekelne, hogy ne kelljen többé borotvát venni a kezébe. Én különösen szerencsés vagyok, nagyon jól reagáltam a lézeres szőrtelenítésre, egyből látványos volt az eredmény. Mónika azért figyelmeztetett, hogy két alkalom után nem célszerű abbahagyni a kezelést. Ő nagyon segítőkész, mindenre odafigyel és előrelátó.

 
 
 

A nyár sokkal könnyebbé vált a számomra. A munkatársaimnak is szívből ajánlottam, hogy tegyenek egy próbát. Sokan túl költségesnek érzik a folyamatot, de szerintem érdemes területenként haladni. Ha a hónalj elkészült, akkor befektetni a következő testrész szőrtelenítésébe.”

 

 

 
 
 

Anita „A lányomon láttam, hogy mennyire zavarja és magamról tudtam, hogy milyen tortúra ez az egész szőrtelenítés. Sötét a hajunk is, rendszeresen gyantáztattunk, később magunk gyantáztunk. Egyébként is „szőrfóbiás” vagyok, maga a szőrzet zavar. Ápoltabbnak érzem magam epiláltan. Amikor Mónikától hallottam a tartós szőrtelenítésről belevágtam és rövid időn belül megtapasztaltam a hétköznapi előnyeit. A tavalyi nyár már szőrmentesen telt. A lányom ahogy nagykorú lett ezt kapta tőlem ajándékba. Igazi nő, nagyon tudja értékelni ezt a szabadságot. Drágább beavatkozás, de bőven megéri, hosszú távon megtérül. Már néhány területtel is előrébb van az ember, nem kell egyből minden testrészen elkezdeni. Én ezt a terhet már letettem!”

 
 
 

Hajni „Tartottam a kezeléstől mivel nem volt olyan ismerősöm aki már csináltatott lézeres szőrtelenítést. Viszont a gyantától pici fibrómák jöttek elő a bőrömön, ezért úgy döntöttem kipróbálom. Ennél kényelmesebb nincs is! Nem viszket, nem nő be, nem érzékeny, le tudok tekerni két edzést is egymás után, ami nagy előny spin-racing oktatóként. Azóta én ajánlom az ismerettségi körben és sokan érdeklődnek is. Van aki költségesnek tartja, de rendszeresen vannak akciós napok, így aki tényleg akarja el tudja kezdeni a kezelést. Mónika nagyon igényes a munkájára, a szalon elegáns és higiénikus.”

 
 
 
Gondtalan nyár borotva nélkül – Így látják vendégeink 1.