Botox kezelés

Botox kezelés

Botox ránctalanítás

A Botulinum toxin (botox) az egyik legbiztonságosabb esztétikai kezelések közé tartozik, nincs ismert maradandó hosszútávú mellékhatása.

A botox kezelés célja

A botulinum toxin a mimikai ráncok működésének korlátozásával megakadályozza a mélyebb ráncok képződését.

A botulinum toxin egy baktérium által termelt fehérje, amely célzott használat mellett meggátolja az izmok összehúzódását. A botox gátolja az ideg és izom közötti ingerületátvitelt. Hatása átmeneti, emiatt korlátlanul ismételhető. A botox hatása 3-6 hónapig tart, de az ismételt kezelésekkel egy idő után kevesebb hatóanyag is elegendő lehet az adott terület cél izmainak relaxálására és ritkábban is szükséges elvégezni a beavatkozást.
A botox kezelés szigorúan életkorhoz kötött: kizárólag 18-65 év közötti vendégek esetében használható. A helyesen kivitelezett botox kezelés nem fagyasztja le az arcot, és nem természetellenes hatású.

Botox ránctalanítás

Az botulinum toxin kezelés alábbi területeken alkalmazható eredményesen:

Homlok ráncok
Glabella (haragos ránc)
Szarkalábak
Száj körüli ráncok
Marionette ráncok
Áll barázda

A kezelendő területeken a fájdalom csökkentésére helyi érzéstelenítést alkalmazunk.
A hatóanyagot egy vékony tű segítségével juttatjuk be a ráncot előidéző izomba.
A kezelés gyors, egyszerű és nem jár különösebb kellemetlenséggel. A ránctalanság pedig 3-4 hónapon át tart.
A kezelés hatása 2-5 nap múlva kezdődik és a teljes eredmény körülbelül két héten belül lesz látható. Az injekció hatása átmeneti, átlagosan 3-4 hónapig tart.

A KEZELÉST KÖVETŐEN:

A kezelt területek izmait a kezelést követő 2 órában aktívan használni kell, hogy a botulinum toxint az adott izom teljesen felvegye. A kezelést követő 3-4 órában a fej maradjon függőleges helyzetben, kerülje a fekvést, továbbá a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), az izzadással járó tevékenységeket, pl: sportolást, emellett a hajolgatást és nehéz tárgyak emelését, illetve mellőzni kell a különböző kozmetikumok és smink használatát is. 12 óráig kerülni kell a terület erős dörzsölését, 48 óráig pedig az arc masszírozását, kozmetikai kezelést. A kezelést követő napokban gondoskodjunk a megfelelő fényvédelemről.

Az eredmény 8-10 nap múlva látható. A kezelés nem jár felépülési idővel, úgynevezett lunch-time kezelések között tartják számon.

Izzadásgátlás

A hiperhidrózis alatt az adott terület túlzott izzadását értjük, ami a verejtékmirigyek túlműködése miatt következik be. Leggyakoribb előfordulása a hónalj, a kezek és a talpak.

A Botox nem csupán a makacs területek ránctalanítására nyújt tökéletes alternatívát, hanem a túlzott izzadás gátlása révén jelentősen megkönnyíti a mindennapokat.
.
A Botulinum toxint ebben az esetben felületesebben szükséges injektálni, ugyanis ebben az esetben a célpont nem a ráncot okozó izomzat gátlása, hanem a verejtékmirigyek egy részének ideiglenes blokkolása. A kezelés csak a befecskendezett testrészeken működik.

A szükséges utóápolási protokollal ellátjuk a vendéget, szerencsére gond nélkül visszatérhet a mindennapi tevékenységekhez, nem jár felépülési idővel.

A kezelés hatása 10-14 nap múlva jelentkezik.

Botox kezelés árak

Kezelés Ár
 Glabella   45.000 Ft
 homlok  45.000 Ft
 Szem melletti terület  45.000 FT
 2 terület együtt  65.000 Ft
 3 terület együtt   85.000 Ft
 Nyak (platysma kezelés)  55.000 FT
Hónalj izzadás kezelés  105.000 Ft
Tenyér izzadás kezelés  120.0000 FT
Gummy smile  30.000 Ft

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.