Ejal 40

Ejal 40

Ejal 40

 SKINBOOSTER Biorevitalizáló innovatív formulája különbözö molekulasúlyú hiarulonsav alkalmazását jelenti. 3 lépésből álló kezelési protokoll során,rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva.

Javítja az arckontúrt, ezáltal megszépíti az arcunkat. -rugalmasabbá varázsolja a bőrünket, -javítja a bőr kollagén- és elasztin termelését, -csökkenti a finom és mélyráncokat, -fokozza a sejtaktivitást, -helyreállítja és megerősíti a sérült és dehidratált bőrt, -feltölti a bőr természetes hialuronsav szintjét, mely fiatalos és friss megjelenést biztosít a mindennapokban.

 

 

Skinbooster kezelés

 

Az emberi szervezet naponta körülbelül 5 gramm hialuronsavat állít elő és használ el a szövetek megújítására. Az öregedéssel a szervezet hialuronsav termelése lelassul, a bőr kevésbé hidratálódik, elveszti rugalmasságát és feszességét.

A “skinboosterek” olyan hyaluronsav tartalmú injekciók, amelyek a bőr természetes hidratáltságát javítják a hialuronsav tulajdonságait kihasználva. A hialuronsav sajátossága a víz visszatartása ( hidrofil hatás). Segít fenntartani a bőr és a kötőszövet rugalmasságát. 

A skinboosterben található hialuronsav mérsékelten térhálósított, vagyis finom részecskékből áll. Az injekciók töltésére használt hialuronsavval ellentétben nem változtatja a térfogatot, hanem a mély és tartós bőr hidratálására, regenerálódására és táplálására összpontosít, hidrofil jellege által létrehozott víz által. Ezáltal az arcot nem formázzuk, hanem belülről hidratáljuk.
Fiatal és érett bőrre egyaránt ajánlott. A kezdetekben még csak néhány ránc jelenik meg, ezek azonban a tónusvesztés és rugalmasság vesztés első jelei lehetnek. Az ilyen típusú bőrön a skinbooster segít megelőzni a megereszkedett bőrt, és lassítja a ráncok megjelenését azáltal, hogy hidratálást biztosít a bőrnek. Emellett ragyogást kölcsönöznek az arcbőrnek, és megakadályozza a ráncok és a finom vonalak megjelenését. Érett bőrön (45-50 év után): a bőrjavító injekciók megakadályozzák a bőr öregedését, javítva a bőr minőségét, feszességét és textúráját. Segítenek csökkenteni a ráncokat.

Ejal 40 kezelés ár

Kezelés  Ár
Ejal 40 - 2ml 80.000 Ft

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.