Hialuronsavas kezelés

Hialuronsavas kezelés

Hialuronsav feltöltés

Ajaktöltés, Arcformázás

Gyönyörű ápolt ajkak, mimikai ráncok eltüntetése.
A hialuronsav a bőrünkben természetesen megtalálható alkotóelem, amelynek vízmegkötő szerepe van. Támogatja a bőr természetes alkotóelemeinek kollagén, elasztin regenerálódását, ezáltal hidratált üde és friss arcbőrt eredményez.

 

Hialuronsav feltöltés
Kezelés menete

Kezelés menete

Lidokainos krémmel érzéstelenítjük a kezelendő területet. Az esztétikai orvos részletesen tájékozódik a korábbi arcfiatalító beavatkozásairól, majd az állapot felmérése után javaslatot tesz az egyéni, személyre szabott kezelésre. Az eljárás gyors és minimális fájdalommal jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe. Utána átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat.

A hialuronsavas töltés célja:

Az öregedés első jeleinek finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentése.
A célterülettől függően más-más szerkezettel rendelkező hialuronsavat töltünk egy természetes textúrájú finom ajak töltése esetén és más ha az arc kontúrozása, volumenizálás és asszimetriák korrigálása,egyes vonalak kiemelése a célunk.
A szövetek megereszkedése és a volumen csökkenése egyre mélyülő ráncok kialakulásához vezet. A ráncok eltüntetésében kiemelkedően látványos eredmények érhetőek el, amikor a töltőanyagot a ráncok alá injektálva, alulról megtámasztjuk a bőrt és ezzel kitöltjük a ráncokat okozó látványos barázdákat. Finom, apró ráncoktól a mélyebb redőkig érhetünk el áttörő eredményeket a hyaluronsavas feltöltéssel. A bőr alá fecskendezve pedig az adott ránc alatti terület kitöltése mellett a hyaluronsav kiválóan hidratál, feszesít és rugalmasabbá teszi a bőrt.

Hialuronsavas feltöltés árak

Kezelés Ár
 Ajak töltés Juvederm 1 ml  95.000 Ft
 Ajak töltés 1 ml  90.000 Ft
 Ráncfeltöltés 1 ml  90.000 Ft
 Nefertiti - állvonal definiálás 1 ml.  90.000 Ft
 Ejal 40/alakalom  80.000Ft
Karisma 2 ml. 140.000Ft