Hydra Touch

Hydra Touch

Hydra Touch H2 kezelés - A Bőr Szépségéért

Hydra Touch H2 kezelés - A Bőr Szépségéért

Tapasztalja meg Ön is a páratlan Hydra Touch H2 érzést! 
 - Tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr.

 -Egész évben használható
- Rendkivüli hatékonyság
- Kíméletes tisztító kezelések
- Hidratálás és táplálás az egészséges bőrért
- Anti-aging kezelések hidrogéndús vízterápiával
- Hidrodermabráziós tisztítás
- Eredményes acné-kezelés fájdalommentesen
- Bőrtextúra-javítás.
- A legérzékenyebb bőrtípusokon is 

AquaClean technológia (hidrodermabráció) Bőrtisztító és bőrátápláló technológiája. Akezelőfej végén egy speciális tip található, amely körsugaras alakban juttatja a tisztító folyadékot ( a különleges összetételű AquaClean oldatokat) a bőrre. Így oldja fel a szennyeződéseket, az elhelt hámsejteket, a faggyút és a comedot, majd a vákuummal tökéletesen eltávolítunk minden felesleget. Ezzel a fantasztikus technológiával egy időben hámlasztást, mélyrétegű bőrtisztítást és táplálást is végezhetünk.Gépi pórustisztítás fájdalommentesen savas oldatok és vákuum segítségével. Miben más a hagyományos tisztító kezeléstől? Nincs bőrpír, gyullaladás.Problémás bőrre tökéletes,a savak az acne kialakulásáért felelős baktériumra is hatnak.Mély (beszáradt comedók) aknék esetén kézi tisztítás is szükséges ilyenkor 95% gépi, 5% kézi tisztításnak felel meg.

Hydra Touch Arckezelés + Hagyományos arctisztítás + Ajándék arcmasszázs

 

Hydra Touch rendkívül sokoldalú és hatélony technológia fejlesztés az arc kezelésére! Hogy mi mindenre jó?

 • Bőrtisztítás
 • Pórustisztítás,
 • Elhalt hámsejtek eltávolítása,
 • Hatóanyagbevitel,
 • Lifting,
 • Aktív oxigén,
 • Bőrlégzés és vérkeringés fokozása,
 • Bőrtextúra javítás,
 • Szabad gyökök eltávolítása,
 • Öregedés-gátló hatás

Folyamata a következő: Bőr előkészítése, letisztítása.

Hidrogén vízterápia - növeli a természetes hidratáltságot.

AquaClean bőrtisztítás

- 1lépés : kíméletesen arctisztítás tejsavval.

- 2 lépés : Intenzív T - zóna kezelés szalicilsavval.

- Relaxáló arcmasszázs

- Gőzfürdőzés- bőr felpuhítása

 • Alapos tisztítás
 • Vio - fertőtlnítő
 • Elektroporáció fényterápiával: - leghatékonyabb hatóanyag - beviteli eljárás kék,vörös, és lila LED- del kombinálható a kezelés hatékonyság érdekében.
 • Összehúzó pakolás, nyugtatás
 • Fényvédelem 

Kezelés időtartalma: 90-120 perc

Ára: 29.000 Ft.

 

-

AquaClean oldatok a Hydra Touch H2 rendszerben

AquaClean oldatok a Hydra Touch H2 rendszerben

A peelinghez alkalmazott oldat a tip közepéről lép ki és egyenes vonalak mentén, sugaras irányban áramlik a kezelőtip szélei felé. A vákuum kiszívja és eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból anélkül, hogy bármilyen sérülést vagy karcolást okozna a bőrön. A kezelőfejbe épített technológiák és a kezeléshez használt oldatok szinergikus összhatása biztosítja a legjobb eredményeket

S1 oldat - első lépés Kíméletes tisztítás

AHA (Alfa-hidroxil savak)
Az AHA elnevezés általánosságban a természetben előforduló gyümölcssavakra utal, amelyek egyik jellegzetessége a vízben oldódó tulajdonságuk. Már az időszámításunk előtti időkben is használták a bőrápolásban az elhalt hámsejtek biztonságos és eredményes eltávolításához. A tejsav eltávolítja a szebumot és az oxidizált szennyeződéseket is a pórusok mélyéről. Kíméletességének köszönhetően a legérzékenyebb bőrű vendégek esetében is biztonsággal alkalmazható.

S2 oldat - második lépés Intenzív T-zóna kezelés

A BHA kíválóan oldódik zsírokban, ennek köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, ahol megakadályozza a bőr elszarusodását és oldja a keratinociták közötti kötéseket is. A szalicilsav eltávolítja az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

S3 oldat - harmadik lépés Hidratálás és tápanyag bevitel

Hidratálás (tápláló összetevők)
Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak. Omega-3 zsírsavakban gazdag porcsint (Portulaca) is tartalmaz.

Multipoláris elektroporáció LED fényterápiával

Az elektroporáció az egyik leghatékonyabb non-invazív hatóanyag-beviteli eljárás. A készülékből kilépő elektromos, mikroáramos stimulálás megváltoztatja a sejtek polaritását, ezzel átmeneti aquaporin csatornákat hozva létre, amelyeken keresztül a hatóanyag összetevők akadálytalanul eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A bőr szarurétege normál esetben téglaszerűen zárt, megnehezítve ezzel a hatóanyagok bejuttatását. Az elektroporációt követően azonban az átmeneti csatornákon keresztül már közvetlenül, anyagveszteség nélkül átereszti a hatóanyagokat az epidermis rétegbe. A technológia biztonságos, hiszen nem változtatja meg, nem okoz károsodást a sejtek biológiai struktúrájában és működésében.

Az elektroporációs kezelőfejet az EunSung kék, vörös és a kettő kombinációjából álló lila LED fényterápiákkal is ellátta. A LED fényterápia vörös színű fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek regenerációs folyamataira, míg kék fény bőrfertőtlenítő hatású, az akné-kezelések hatékony kiegészítője.

Lift-roll technológia - lifting alacsony frekvenciás árammal

A Lift-Roll technológia a korábbi Y-alakú lifting továbbfejlesztése. A kezelőfejet görgőkkel szerelte fel a gyártó, amelyek fokozzák a kezelés eredményességét, és jelentősen kellemesebbé teszik a kezelésérzetet.

A Lift-Roll kezelés az arc izomzatát stimulálja középfrekvenciás (1kHz-es) elektromos mikroáram segítségével. Az izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázs hatást vált ki a kezelt területen. A közepes frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait is, ezáltal élettelibbé teszi a bőrszövetet. A görgők által kellemesebbé tett masszázs pedig nyugtatja az idegeket és javítja a vérkeringést.

Bőrmergújító Arckezelés

Az egyenletes, sima, tiszta bőrért ZO Skin Health termékekkel és Hydra Touch pórustísztítással. - Különleges alkalmak előtt vagy általános bőrszépítésre.

 • ZO Stimulátor Peel: három esszenciális formulája előkészíti, hámlasztja és semlegesíti a bőrfelszíni pH-t, így az azonnal egészségesebb, ragyogóbb kinézetű lesz irritációés gyógyulási idő nélkül.
 • - Csökkenti a finom vonalak ráncok megjelenését, megőrzi a bőr hidratáltsságát, visszaadva a bőr pH-értékét.
 • Zo Skin Health Red Carpet kezelés intenzív tisztítással

  Időtartam: 75 perc
  A kezelés ára: 40.000 Ft (45.000 Ft helyett)

 

Hydra Touch arckezelés 

5 lépéses tisztító, frissítő, tápláló és feszesítő LED-terápiás kezelés az egyedülálló Hydra Touch Lift - Roll technológiával kialakított géppel.

-Akár heti rendszereséggel is, a bőr egészséges állapotának fenntertásához.
-Felépülési idő nélküli kémiai hámlasztás fájdalommentesen.
- Hiarulonsavas hatóanyag bevitel, Led terápia kék és /vagy vörös fénnyel a bőrproblémák kezelésére.

Időtartam: 60 perc
A kezelés ára:
 21.000 Ft (23.000 Ft helyett)

Hydra Touch Tini arckezelés

Hatékony bőrtisztítás, pórustisztítás,komedók, elhalt hámsejtek eltávolítása, bőrparaziták eltávolítása, bőrtextúra javítása, bőrlégzés és vérkeringés fokozása. A bőr megtisztítása után kozmetikusunk elvégzi a háromfázisú tisztító kezekést, megszabadítja az arcbőrt az elhalt hámsejtektől és szalicilsav segítségével normalizálja a faggyútermelést. A kitisztult pórusok mérete csökken a bőr feltöltődik, színe egységesebbé és ragyogobbá válik, mérséklődik a bőrszárazság, illetve normalizálodik a faggyútermelődés. A tartós erdmény érdekében a kezelést kúraszerűen érdemes elvégezni.

Időtartam: 60 perc
A kezelés ára: 16.000 Ft (21.000 Ft helyett)


Hydra Touch + Carboxy terápia 

Hydra Touch 4 lépéses bőrtisztító és hatóanyagbeviteli rendszer alkalmazása.

Carboxy terápia hatékony és gyors megoldást nyújt, bőrtípustól és életkortól függöen .Az arc megtelik élettel, a gyulladásos folyamatok csökkennek,a szövetek oxigenizációja miatt üdébb, frisebb,fatalabb az összkép .Ajánlott az alábbi esetekben:

-sápadt, színtelen bőr
-problémás, szeborrás bőr
-rosacea
-anti-aging, bőrfeszesítés
-ráncok és finom vonalak csökkentése 
-szem köröli sötét karikaák
-halványítás(öregségi foltok)

Időtartam: 60 perc
A kezelés ára: 25.000 Ft (30.000 Ft helyett)