Nctf kezelés

Nctf kezelés

NCTF 135 Nanosoft kezelés

NCTF 135 Nanosoft kezelés

Egyedülálló bőrminőségjavító hatásának köszönhetően kiváló
anti-aging hatással bír, képes visszafiatalítani a sejteket, gyönyörű, egészségtől ragyogó bőrt biztosít.
NCTF 135 új innováció,tanúsitvánnyal rendelkező orvosi eszköz ,amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a bőr irha rétegeiben jutassa a hatóanyagokat. Alkalmazása biztonságos, kevésbé invazív gyors és hatékony ,nagyon pontos adagolást tesz lehetővé.

Az NCTF 135HA alkalmazható finomráncokra, hidratálásra,revitalizálásra, a bőr ragyogásának és rugalmasságának
fokozására, a pórusok finomítására. arc, szemkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfej, kar belső részeire. Kisimitja a felületi ráncokat, élettel telivé varázsolja arcszínét, mélyen hidratálja bőrét ,és segít visszanyerni fiatalos kisugárzását.

Mit tartalmaz az NCTF 135HA?

NCTF 135HA tartalmaz több mint 50 összetevője között hialuronsavak, 12 fajta vitamin, aminosavak ,nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok szerepelnek.Alkalmas az arc ,homlok, nyak, száj környéke, deloltázs, szemkörnyék és a kézfejek fiatalítására.

Fájdalommal jár a kezelés?

A kezelés minimális fájdalommal jár, a kezelés előtt helyi érzéstelenítőt alkalmazunk.A kezelés nem okoz sérülést, így nem igényel felépülési időt sem.Két napon belüli enyhe bőrpír megjelenése a kezelés normális mellékhatása. A kezelést orvos végzi ,fertőtleníti a kezelendő területet, majd a NANOSOFT technika segítségével befecskendezi az NCTF 135 készítményt, annak cseppjei azonnal felszívodnak a bőrben.A kezelést követően bőrnyugtató készítménnyel finoman bemasszírozza a kezelt bőrfelületen. Az első kezelés után érzékelhető a hatás. Ajánlott negyed-illetve félévente.

Kinek ajánlott az NCTF135HA kezelés?

Az NCTF135HA kezelés már fiatal, huszonéves korban is ideális, hiszen bőrszépítő, pórusösszehúzó hatása is van,
ugyanakkor ajánlott megelőzésre is, az arc azon részeire, ahol majd a mimikából adódóan az évek múlásával 
fokozatosan megjelennek az első ráncok. Kezelhetjük vele a szemkörnyék érzékeny bőrét, a szájkörnyéki finom
ráncokat és az úgynevezett cigaretta ráncokat is, illetve a nyak és a dekoltázs részeit.A kezelést elsősorban kisugárzást,sűrűségét,tónusát vesztett,dehidratált bőr feljavítására ajánlott. Ellensúlyozza az öregedés következményeit,illetve lelassítja annak folyamatát.
Ajánljuk a használatát olyanok számára is, akik idegenkednek a (keresztkötött) hialuronsavas, illetve felszívódó szálas
kezelésektől és egészen természetes eredményt szeretnének elérni, vagy bőrminőség javítás a céljuk. Az NCTF135HA nem kívánt mellékhatásoktól mentes megoldást kínál.
ANCTF 135HA kiváló kiegészítője a különféle esztétikai beavatkozásoknak és kezeléseknek,segít fenntartani,.
meghosszabbítani és fokozni azok hatását. Ha ön is szeretne ragyogóbb arcszínt, halványabb ráncokat, hidratált bőrt , homogénebb bőrt ,kisebb pórusokat, jobb bőrminőséget, válasza NCTF 135 kezelésünket.

 Ez a kezelés rendkívül látványos, hiszen a bőr a sok tápanyag mellett volument is kap anélkül, hogy „túltöltött” hatást érnénk el. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Árak

1alkalom 50.000FT

3 alkalom 120.000 Ft

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.