Testkezelés

Testkezelés

BTL Exilis

 Bőrfeszesítés & Zsírbontás 

BTL Exilis

Powershape 2

 Alakformálás & arckezelés

Powershape 2

BTL Exilis Bőrfeszesítés & Zsírbontás

Rádiófrekvenciás és ultrahangos bőrfeszesítő test- és arckezelés

 

 

A kezelésről

Ez egy forradalmian új megoldást kínál a rádiófrekvenciás és ultrahangos test- és arcfeszesítés terén. Miután elérjük a 20 éves kort, bőrünk kollagéntermelése évente 1%-kal csökken. Az évek múlásával ez a folyamat a tükörben láthatóvá válik: a bőr elveszíti feszességét, megereszkedik és petyhüdté válik. Idővel a test zsírtartalma is növekedni kezd.

A BTL EXILIS egyedülállóan képes megoldást nyújtani mindkét problémára. A készülék rádiófrekvenciás hullámokat és ultrahang energiát használ fel, hogy célzottan felmelegítse a bőrfelszín alatti mély szöveteket. Ennek eredményeként a zsírsejtek összezsugorodnak, elindul a kollagéntermelés, és a végeredmény egy feszesebb bőr és karcsúbb testforma anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra lenne szükség.

Előnyei

 

 • Gyors beavatkozás: területtől függően 15-45 perc.
 • Rádiófrekvencia és az ultrahang együttes hatása még hatékonyabb eredményeket biztosít.
 • A beavatkozás után nem szükséges lábadozási idő.
 • Egyetlen kezelés során arcon, nyakon és dekoltázson ránctalanítás történik, míg a testen kisebb zsírpárnák csökkentése és a bőr feszesítése is elvégezhető.
 • Biztonságos és fájdalommentes
 • Nincs mellékhatása (csak 1-2 órig tartó bőrpír)

 

Ajánljuk

 

 • Megereszkedett bőr feszesítése
 • Zsírbontás és alakformálás
 • Fiatalosabb bőr textúra elérése
 • Kar, térd és kézfej bőrének fiatalítása
 • Arc bőrön is hatékony

Mit érdemes tudni az EXILIS gépről?

Az FDA által jóváhagyott technológiáról van szó, mely rádiófrekvenciás hullámokat és ultrahangot használ a bőr felszíne alatti mély szövetek pontos melegítéséhez. Ez a hő zsugorítja a zsírsejteket és serkenti az új kollagéntermelést, melynek eredménye sima, karcsúbb és feszesebb bőr.

Az Exilis Ultra más eljárásokkal együtt is hatékonyan használható, például arcfiatalító kezelések mellé is tökéletes hatékonyság fokozó.

Eredményességét számos klinikai vizsgálattal igazolták.

 

 Kezelés menete

 

 1. A BTL EXILIS kezelés egy alapos konzultációval kezdődik, ahol meghatározzuk az elérni kívánt eredményeket.
 2. Esztétikai szakemberünk ezután személyre szabott kezelést javasol, majd részletesen tájékoztatva a páciensünket az eljárás menetéről.
 3. Ezt követően a páciens fekvő pozícióba helyezkedik és a szakember a páciens testének kezelendő részére helyez egy tapaszt, amely a monopolár technológia megfelelő működéséhez kell.
 4. Ezután az applikátort a kezelendő területre irányítják, és masszírozó technikával megkezdődik a kezelés, melynek hatására a zsírsejtek megolvadnak. 

Az eljárás esetenként már az első kezelés után is látható eredményeket hozhat. A végleges eredmény fokozatosan alakul ki a kezeléssorozatot követően. A beavatkozást 5-8 naponta ajánlott ismételni.

Bőrfeszesítés és ránctalanítás

Intim fiatalítás

Akár 8 perc alatt a Exilis Ultra Femme 360 géppel

 

 

Kezelés bemutatása

Ahogyan az arc és a test is idővel változik, úgy a női intim területek sem kivételek ez alól. A szülés, hormonális változások és az öregedés kihatnak a női nemi szervekre is.

Számos nő küzd kényelmetlenséggel és nőgyógyászati problémákkal, például inkontinenciával vagy hüvelyszárazsággal, kitágult hüvelytől a menopauzáig. Sokan szexuális elégedetlenséget is tapasztalnak, pedig kevesen tudják, hogy ezek a problémák kezelhetők!

A BTL-kezelések szerte a világon elismertek tudományos bizonyítékok és eredmények alapján, és most már az intim problémák hatékony kezelésére is kínálnak megoldást.

Kezelés bemutatása

Kinek és hány alkalom ajánlott?

 

 • Szülés után lévő nők
 • Menapauzában lévő nők
 • Nők, akik az intim szerveik állapotáank
  általános javítására törekednek

 

A megfelelő eredmény eléréséhez 3 alkallom szükséges. Az alkalmak 7-14 naponta javasolt megismételni. Az eredmény fenntartása érdekében évente fenntartó kezeléssorozatot érdemes igénybe venni.

 

Előnyei

 

 • A hüvelyfal erősítése és regenerálása
 • Stressz-inkontinencia kezelése
 • Szülés utáni regeneráció támogatása
 • Szexuális elégedettség fokozása
 • Az intim terület általános megjelenésének és magabiztosság visszaállítása
 • Menopauzával kapcsolatos problémák kezelése
 • Vulvo-hüvely atrófia okozta életminőség romlásának helyreállítása (hüvelyszárazság, viszketés, égés, fájdalmas közösülés)

 

A kezelés menete

A kezelés menete

A BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés egy konzultációval kezdődik, mely során a szakemberrel átbeszélik a fontos tudnivalókat. Maga az eljárás (nem invazív) egy kézi eszközzel történik, ami egyszerre bocsát ki rádiófrekvenciás hullámokat és ultrahangenergiát. Egy egyszer használatos, a páciens méreteinek megfelelő applikátort helyezik fel a hüvelycsatornába és lassú, ismételt mozdulatokat használnak a méhnyak és a hüvelybemenetel között. Az eszköz hőt bocsát ki a szövetekre, ami teljesen fájdalommentes.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Powershape 2

Alakformálás és arckezelés

Alakformálás és arckezelés

PowerShape 2 a kombinált kezelőfejeknek köszönhetően új dimenziót nyitott az alakformálásban: komplex alakformálás, feszesítés és cellulit kezelés. A fejlett gép ötvözi a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, a lipolézer technológiát és a vákuum szívóhatását a hatékony kezelés érdekében.
Előnye, hogy integrált rendszerének jóvoltából nemcsak a testformálás, hanem az arcfiatalítás terén is komoly eredményeket érhetünk el, a gép rendelkezik egy thermális arckezelő fejjel. A kezelés fájdalommentes, a többféle beállításnak köszönhetően pedig könnyen a vendég igényeire, fizikai adottságaira szabható.

Hogyan működik?

A Power Shape 2 hatékonysága az egymást erősítő hatások kombinációjának köszönhető. A rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek anyagcsere-folyamatait, amely jelentős mértékű zsírlebomláshoz vezet. A soft lézer a zsírsejtek elfolyósítását és méretének csökkentését segíti a sejthártyájuk átjárhatóvá tételével, és egyúttal a vörös fény által fiatalítja a teljes bőrszövet állományt, továbbá segíti a zsír távozását a szervezetből. Mindehhez hozzáadódik a vákuum szívóhatása, amely a zsírszövetek vér- és nyirok keringésének fokozásával, a bőrfelszín kisimításával, a zsírlerakódások és a narancsbőr csökkentésével varázsol irigylésre méltó testkontúrt.
A Power Shape 2 fájdalommentesen juttatja a rádiófrekvenciás hőenergiát a bőr mélyebb rétegeibe, és a sejtanyagcsere-folyamatok serkentésével hatékonyan indítja be a zsírlebontást.

Kinek ajánljuk?

 • Akik képtelenek megszabadulni a makacs zsírlerakódásoktól a következő testtájakon: felkar, has, csípő, fenék, comb, hát, arc, toka
 • akiknek cellulit problémájuk által feszes bőrt szeretnének
 • akik arc- és testkezelés szeretnének alakformálást
 • A kezelést mindig kiegészítjük hullámmasszázs-kezeléssel: a nyirokmasszázs fokozza a salakanyagok távozását a szervezetből, és javítja a cirkulációt.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Hullámmasszázs

Géppel az igényes alakformálásért!

Géppel az igényes alakformálásért!

A nyirokmasszázs gép alkalmazásával minden alakformáló kezelés eredményessége 30-40%(!)-kal növelhető!
A jó minőségű berendezéssel végzett hullámmasszázs:

 • növeli az alakformáló kezelések eredményességét
 • javítja a nyirokáramlást és a vérkeringést
 • segít a cellulit okának megszüntetésében, azaz megoldást kínál a narancsbőr ellen
 • ráadásul a vendégek is imádják, hiszen a kezelésérzet kifejezetten kellemes
 • Pihenés, masszázs és méregtelenítés
 • A hullámmasszázs terápia egy igazán relaxáló, kellemes, egyben nagyon hasznos kezelés.

Masszázs és méregtelenítés

A hullámmasszázs terápia egy igazán relaxáló, kellemes, egyben nagyon hasznos kezelés. A kezelés abból áll, hogy ezeket a légkamrákat, a kezelésnek megfelelően felfújjuk, leeresztjük, ezzel nyomást gyakorlunk a test különböző pontjaira. Te ebből azt érzed majd, hogy egy nagyon kellemes élményt kapsz, egy ágyon, fekve, de igazából a terápia feszesít, méregtelenít, és szinte teljesen megtisztítja az ereidből a zsírt, tornáztatja az érfalakat, és fokozza a vérkeringést. A hullámmasszázs terápia egyszerre masszíroz, méregtelenít, és pihentet.

Egyébként ez egy orvosi eszköz, mert segíti a gyógyulásodat ha ficamsérülésed, trombózisod, görcshajlamod, érelmeszesedésed van, és segít eltüntetni például a narancsbőrt is. Kattints, foglalj időpontot és próbáld ki, szeretettel várunk.

A vér- és nyirokrendszer hatékony működését jelentősen meghatározza az izmok működése és állapota, ezért a mozgásszegény életmód, az ülőmunka és tartós túlsúly számtalan negatív hatást fejthet ki a keringési rendszerre, melyet különféle modern kezelési megoldásokkal szükséges stimulálni.

 

Kezelés előnyei

A nyirokrendszer és az ödémás elváltozások kezelésére innovatív és hatékony lehetőséget kínál a hullámmasszázs, amely számtalan előnyös hatást fejthet ki szervezetünkre. A kézi nyirokmasszázs többszörösére képes a hullámmasszázs gép, így az eredmény is garantáltan hatékonyabb lesz. A hullámmasszázs hatásait már az első kezelés után érezhetjük, például a végtagokat könnyebbnek, felszabadultabbnak érezhetjük.

Visszerek kezelésére, vérömleny eltávolítására és székrekedés esetén ideális. Minden esetben élénkíti a nyirokkeringést, melynek következtében a keringési zavarok kezelése mellett a méregtelenítést is serkenti, azaz a testformálás során is megbízható segítség. A bőr esztétikai megjelenését is javítja. Más terápiák kiegészítéseként is kimagaslóan hatásos.

Válasszon eredményes és sokoldalú nyirokmasszázs megoldást és hullámmasszázzsal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Ultratone

Testkezelő és arcfiatalító, alakformáló eljárás

A kezelésről

Ingeráram segítségével passzív izom-összehúzódásokat hoz létre, amely a kötőszövetben biostimulációt vált ki. Javul a sejtek anyagcseréje, a cellulit tünetei mérséklődnek, fokozódik a szövet regenerációja, az izmok tónusosabbá válnak.

A módszer egyéb alakformáló eljárás mellett kiegészítő kezeléseként is alkalmazható.

Amennyiben páciensünk nagyobb súlyfelesleggel küzd az életmódváltás jelenthet megoldást: a mozgás bevezetése és az étrend átalakítása mellett viszont az Ultratone meggyorsíthatja a fogyás folyamatát anyagcserét élénkítő, méregtelenítő és az izomzat-zsírszövet-bőr egységére kifejtett komplex hatása révén.

Kinek ajánlott?

 

Férfiak és hölgyek számára egyaránt javasolható, akár önálló alakformáló módszerként is, de gyakran más módszerekkel is kombináljuk.


Kúraszerűen ajánlható abban az esetben, ha apró problémákat szeretnénk segíteni vagy egy elért jó állapotot szeretnénk stabilizálni: ilyenkor akár centikben mérhető körfogat-csökkenés is bekövetkezhet megfelelő életmód és táplálkozás mellett.

Ultratone technológia – szabadalmaztatott elektromos impulzusok

Ultratone technológia – szabadalmaztatott elektromos impulzusok

Felhasználási terület: alakformálás, karcsúsítás, zsír leépítés, körfogat csökkentés, cellulit kezelés, nyirokmasszázs, salaktalanítás, tónusfokozás és izomfejlesztés, bőrfiatalítás és ránctalanítás, sport és tréning, terápia és rehabilitáció.

A kezelés menete

Az elektródák felhelyezését követően 20-40 percet vesz igénybe a kezelés, mely kellemetlen érzetet nem okoz. A beavatkozás utókezelést nem igényel.
Önálló alakformáló módszerként kúraszerű használatát javasoljuk heti 2-3 alkalommal 4-6 héten keresztül. Amennyiben más alakformáló módszerrel kombináljuk, mindig egyedileg határozzuk meg a kezelés ütemét.

Nemcsak az alakformálás, de az arcfiatalítás területén is hatékony módszer.

 • Ultra Masszázs
 • Ultra relaxáció
 • Stressz kontroll
 • Holisztikus fitness
 • Feszesítés és tónusfokozás
 • Alakszobrászat
 • Rehabilitáció és well-being
 • Chromoterápia
 • Ultra karcsúsítás
 • Ultragyors méretcsökkentés
 • Ultra zsírbontás
 • Ultra feszesítés
 • Cellulit kezelés
 • Sebészet nélküli arcfiatalítás
 • Anti Ageing
 • Ránccsökkentés
 • Méregtelenítés
 • Nyirokdrenázs
 • Elektroporációval történő hatóanyag-bejuttatás
 • Mellemelés, karok és kezek
 • Fenék és comb feszesítés
 • Szülés utáni helyreállítás

 

Ellenjavallat
Akut, gyulladásos, lázzal járó megbetegedések, bőrfertőzések esetén, valamint bizonyos belgyógyászati megbetegedések: autoimmun kórképek, epilepszia, vérzékenység esetén a kezelés nem végezhető el. Terhesség és szoptatás során szintén ellenjavallt. Pacemakert használók szintén nem vehetik igénybe a kezelést.
Még több információt szeretne a kezelésekről: www.badysmith.hu

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.