Lézeres szőrtelenítés - ahogy vendégeink látják

A lézeres szőrtelenítéshez mindig egyénre szabott kezelési tervet készítünk vendégeinknek. Sokaknál azonnal látványos a kezelés, másoknak hosszabb idő kell a sikerhez. Blogbejegyzésünkben Bea, Anita és Eszter véleményét olvashatjátok.



"Sok évvel ezelőtt az állam elkezdett láthatóan pelyhesedni és gyantáztatni kellett. Ilyenkor már 2-3 nap után érezni lehetett, hogy újra nő. A kozmetikusom hívta fel a figyelmemet a lézeres szőrtelenítésre, mint tartós megoldásra. Nehezen szántam rá magam, mert féltem, hogy még jobban megerősödik, esetleg rosszabb lesz. Nem úgy emeltem fel a fejem, mikor arra gondoltam, hogy lehet, hogy látszik.

Rászántam magam a tartós szőrtelenítésre. Mónika bátorított, hogy ne féljek, minden rendben lesz. Nem látszott az eredmény azonnal, de ma már csak 4-5 havonta kell egy emlékeztető kezelés az állandósághoz. Jó lenne ha készítettünk volna fotókat a kezelés előtt, érdekes lenne összehasonlítani az akkori és a mostani állapotot. Nálam tehát tartósság van nem véglegesség, de így is hatalmas könnyebbség ez a hétköznapokban. Nekem nem volt kellemes a kezelés, de így is megérte!”
Bea  
 

„Jó néhány évvel ezelőtt Budapestre jártam az egyik klinikára lézeres szőrtelenítésre, de megdöbbenésemre nem volt a kezelésnek látható eredménye. Nem adtam fel könnyen, de sajnos a sokadik kezelés sem hozott megoldást. Arra hivatkoztak, hogy világos a szőröm. Nem kevés pénzt költöttem el náluk a semmire.
 
Mónikát régóta ismerem és arra bíztatott, hogy próbáljam ki nála is a kezelést. Mondtam neki, hogy jártam már lézeres szőrtelenítésre és csalódtam, nem hiszek benne. De olyan kitartóan invitált, hogy tettem egy próbát. Már az első alkalom után meglepően jó volt az eredmény. Lelassult a növekedés, elpuhult a szőr, sőt volt ahol egyáltalán nem nőtt vissza. 5-6 hetente járok hozzá és az általa használt lézeres szőrtelenítő gép hatékonyságának köszönhetően kézzel fogható az eredmény. Végre nem kell naponta borotválni a lábamat.

Próbálkoztam én a gyantával is, de amellett, hogy elég fájdalmas elkezdett benőni a szőr, és viszketett is tőle a lábam. A lézeres szőrtelenítésnél ajánlott a rendszeresség, de tapasztalatból tudom, hogy az sem probléma ha megszakad a folytonosság, hatékonyan folytatható a kezelés. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó dolog.”
Anita
 

Kozmetikusként dolgozom és az egyik vendégemnél csodálkoztam rá, hogy mennyire tartós a lézeres szőrtelenítés. Működött, már 1 éve nem nőtt neki vissza semmi.

Erős szőrzetű vagyok és annyira elegem volt már, napi szintű problémát jelentett a szőrtelenítés. Sem a gyanta, sem a borotva nem jelentett tökéletes megoldást. Semmi kétség nem volt bennem, nagy szükségem volt rá, azonnal belevágtam. Ma már gondolkodás nélkül veszem ki az ujjatlan pólót a szekrényből, a jóhoz könnyű hozzászokni.

Sokan csodálkoznak amikor gyantázás közben Mónika kezelését ajánlom a vendégeimnek. Te a konkurenciát ajánlgatod? – kérdezik meghökkenve. De minek rendszeresen szenvedni a gyantával, ha van korszerűbb megoldás. Szívből ajánlom mindenkinek!”
Eszter

Lézeres szőrtelenítés - ahogy vendégeink látják