Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Ingyenes próbakezelés és konzultáció a Vár Medical & Beauty-nál!
Most lehetőségük nyílik kipróbálni a Candela GentleMax Pro Alexandrit lézeres szőrtelenítés hatékonyságát egy tetszés szerint választott 10x10 cm-es területen. (A próbakezelés bármely testrészre érvényes kivéve arc.)

MIKOR INDOKOLT A LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS?

A lézeres szőrtelenítést azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik végleges megoldást keresnek a világosbarna és a sötét szőr eltávolítására. A nők nemcsak a lábak, karok, bikinivonal, hónalj területén, a férfiak leggyakrabban a hát, mellkas, hónalj területén veszik igénybe a kezeléseket. A lézeres szőrteleítéssel megelőzhető az egyéb szőrtelenítési módszerek során gyakran tapsztalt bőrpír, szőrbenövés és szőrtüszőgyuladás is. Annak érdekében, hogy tartós szőrtelenítést érjünk el, több alkalommal érdemes elvégeztetni. A teljes kezelést személyre szabott árakkal, kedvezményes bérlettel kínáljuk.

Képzett szakembereink ingyenes konzultáció keretében személyre szabott kezelési tervet készítenek számodra.

 Árak 

MIÉRT VÁLASZD AZ ALEXANDRIT LÉZERES MEGOLDÁST?

MIÉRT VÁLASZD AZ ALEXANDRIT LÉZERES MEGOLDÁST?

  • Gyors, biztonságos és hatékony 
  • Bármelyik testrészen, maximális hatással használható
  • Minden bőrtípuson és mindkét nem számára
  • DCD hűtőrendszer biztosítja a teljes komfortot
  • Egész évben végezhető, akár nyáron is
  • Rövid kezelési idő
  • Egyedülálló teljesítmény, csúcstechnológia
  • Kevés kezeléssel, gyors és tartós eredményt biztosít
  •  A nd.YAG lézer segítségével egyedülálló módon, a legsötétebb bőrtípust is kezeli

Miért a Candela a Lézeres Szőrtelenítés Vezető Specialistája?

 

Candela GentleMax Pro készüléke a kategória legprecízebb és legkifinomultabb lézer a tartós szőrtelenítés piacán, a lézeres szőrtelenítés aranystandartja Duál-hullámhossz eszköz, amely az Alexandrit 755 nm-es lézert (I-IV-as bőrtípus) egy nagy teljesítményű Nd: 1064 nm- es lézerrel (IV-VI-os bőrtípus) egyesíti. Az Nd Yag lézer erős és hatékony sötét bőrtípusok kezelésében is.. Lehetővé teszi, hogy a lézer elég mélyen behatoljon a bőrbe ahhoz, hogy elpusztítsa a tüszőt anélkül, hogy sérülést okozna a bőrön. Az Alexandrit - és a diódalézerek a lézeres szőrtelenítésre leggyakrabban használt lézertípusok. Mindkét típusú lézer hatékony lehet, de van néhány alapvető különbségük. Az alexandrit lézerek hosszabb hullámhosszon dolgozik, így jobban behetol a bőrbe. Ez azt jelenti, hogy hatékonyabban célozzák meg a szőrtüszőket, ezért kevesebb kezeléssel érhetünk el végleges eredményt. A dióda lézerek hullámhossza rövidebb ezért kevésbbé hatékony. Az alexandrit mesterségesen alőállított ásvány: krizoberill és króm keveréke. A diódalézerek nem tartalmaznak ásványokat, aktív anyag a gallium-arzenid. A lézerek alapárát az anyagok és a gyártási mód határozza meg, így az alexandit a legdrágább elérhető lézer a piacon jelenleg, és a legkiemelkedőbb minőségű kezelést teszi lehetővé. 

 

A Candela immár több mint 20 éve jár élen a lézeres szőrtelenítésben, amely valóban a végleges szőrtelenítés élvonalát jelenti. Magyarországon 2002 óta érhető el a lézeres szőrtelenítés. Nemzetközi viszonylatban 10 évvel korábban kezdték alkalmazni ezt a módszert és eredményessége miatt igen gyorsan népszerűvé vált.

A kezelés akkor lesz eredményes, ha a szőrtüsző a növekedési fázis kezdeti, anagén szakaszában van, mert ekkor a legérzékenyebb, ilyenkor van legközelebb a bőrfelszínhez és ilyenkor van kapcsolat a szőrtüsző és a szőrszál között. Egy adott időben- testtájaktól függően a szőrszálak nagy része, mintegy 85%-a van ebben a fázisban. A többi, aktuálisan a növekedés más, telogen, vagy katagen fázisban lévő szőrtüsző hatékony elpusztítása érdekében szükséges, hogy a kezelést többször megismételjük. Mivel a szőr növekedési fázisának hossza a künönböző testtájakon nem egyforma, így a kezelés gyakorisága attól is függ, hogy mely testtájat szeretnénk szőrteleníteni. Az egyszár már sikeresen elpusztított szőrtüszők esetében végleges az eredmény, ezekből új szőrszálak már nem nőnek. Viszont a piheszőrzet és világos szőrzet hormonális hatásra megerősödhet a későbbiekben, így előfordulhat, hogy néhány év elteltével 1-1 fentartó kezelés válik szükségessé.

A kezelés előtt és alatt nagy hangsúlyt kell fektetni a fényvédelemre és csak bototválni szabad a szőrzetet, egyéb mechanikai és kémiai szőrtelenítést nem lehet alkalmazni. A kezelés előtt 1-3 nappal le kell borotválni az érintett testrészt. A kezelést megelőzően kerülni kell a páciensnek minden irritáló helyi készítményt. 

 

Ellenjavalatok

Ellenjavalatai között szerepelnek az akut, gyuladásos, lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, daganatok, autoimmun betegségek, vérzékenység, terhesség és szoptatás. Bizonyos gyógyszerek fényérzékenyítő hatásúak, ezért szedése alatt a kezelés. nem végezhető el. Mellékhatások ritkán jelentkeznek , melyek az esetek túlnyomó többségében átmenetiek. 

Utókezelés

 A kezelést követően előfordulhat diszkomfort érzés, bőrpír és duzzanat. Olyan érzés lehet, mint napégést követően, ezek átmenetiek. Illyenkor alkalmazhatunk hűttést az adott területen, illetve helyi bőrápoló készítményeket, például aloe verat.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

A kezelés

 

A lézeres szőrtelítés kíméletes, kevesebb fájdalom jár a SMART COOLING technológiának köszönhetően, mely a kezelés során mindgvégig minimalizálja a fájdalmat az optimális hűtés segítségével. Rövidebb kezelési idő, higénikus és kényelmes kezelés. Gél és kontakt anyag nélkül érintésmentesen dolgozunk a bőröd simaságáért. Az eljárás, amely véglegesen elpusztítja a szőrszálakat tápláló szőrtüszőt, és a nehezen eltávolítható "maradvány" szőröket is.

A kezelést csúcsminőségű Candela GentlePro max az elérhető legtartósabb és leghatékonyabb szőrtelenítéssel végezzük. Kezelés alatt szemüveg használata kötelező. Már egy kezelés után megtapasztalható a lézeres szőrtelenítés előnyei.

Képzeljen el egy gondtalan, selymes sima életet! A végleges lézeres szőrtelenítés gyorsan, egyszerűen és hatékonyan állítja le a szőrtüszők működését. Több ezer kezeléssel, 17 éves tapasztalattal a hátunk mögött állíthatjuk, hogy pácienseink rengeteg időt, energiát és hosszú távon-pénzt takarítanak meg a lézeres szőrtelenítéssel. Többé nem okoz problémát a szőrnövekedés, nincsenek benőtt szőrszálak és begyulladt szőrtüszők.

Válaszd az elérhető legtartósabb megoldást bőröd simaságáért. 

 

Kezelés előtt

Konzultáció alkalmával megbizonyosodunk arról, hogy a szőrteleníteni kívánt felület alkamas-e a kezelésre, illetve megvizsgáljuk a bőrtipust, a szőrszálak minőségét. Majd fellálítjuk az Ön személyre szabott kezelési tervét annak érdekében, hogy az erdmény garantált legyen és a legrövidebb kezelési sorozattal érjük el. A konzultáció alkalmával a kezelni kívánt felület ne legyen sima és frissen borotvált. Az első kezelés előtt területett 24-48 órában legyen borotválva, vagy kisollóval le vágva a szőrszálak-attól függ melyik területről van szó. A kezelés előtt közvetlen ne használjon parfümös tisztálkodó szereket, testápolót és kozmetikumokat. A maximális hatékonyság érdekében, a lézeres szőrtelenítés előtti 4 hétel tartózkodni kell a napsugárzástól, szoláriumozástól és az önbarnító krémek használatától. A legfontosabb, hogy a kezelés előtt 4 héttel nem szabad kihúzni a szőrszálakat (gyanta, csipesz, epilátor). Ez a kúra ideje alatt is érvényes! 

Kezelés után

Ne gyantázd és epiláld a kezelt testfelületet. Kerüld három-öt napig a szauna, szolárium és az uszoda valamint a forró zuhany és fürdő használatát. Amennyiben a kezelt területet UV sugárzás érheti, kérjük használj minél magasabb faktorszámú fényvédő krémet. Amennyiben enyhe bőrpír kialakulna, használj nyugtató és hűsítő krémet. A kezelés utáni 10-14 napban az elhalt szőrszálak kihullanak. A kezelések között lehetőség szerint csak borotválva szőrtelenítsünk. Nincs szükség speciális utókezelésre. Illetve hagyni, hogy a roncsolodódott szőrszálak maguktól távozzanak a szőrtüszőkből. Kezelés befejeztével bőrnyugtató krémet használunk.

 

Hogyan működik?

A lézer fényének melaninban (a bőr és a szőrszálak festék anyagában) történő nagy fokú elnyelődése teszi ilyen hatásossá ezeket az eszközöket.
További előny, hogy az ALEXANDRIT lézer, mely 755 nm hullámhosszúságú energiasugárral működik. A lézerek fénye monokromatikus, egyszínű ezért nagyon jól fókuszálható. Általában optikai szálon keresztül vezetik a kézi darabba vagy szkennerbe, ami azután a kezelési területre juttatja a lézerfényt. Hatásmechanizmusa a szelektív foto-termolízis elvén alapul. Ez azt jelenti, hogy a bőrre kerülő fény csak a célszövetben, vagyis a szőrszál pigmenttartalmában nyelődik el, a környező ép bőrben nem, így azt nem is károsítja. A szőrszálban elnyelődő fény pedig a hőenergia révén denaturálja a szőrtüszőt, miközben az ép bőr nem károsodik. Az Alexandrit ézer kezelőfeje tulajdonképpen egy szkenner, ami néhány másodpercen halad végig a kezelendő felületen, közel 100%-os biztonsággal és precizitással, anélkül, hogy egyetlen szőrszálat is kihagyna.A lézer fénye nagyon intenzív, ezért védőszemüveg alkalmazása kötelező. A kezelés komfort- érzetének fokozása érdekében a lézer speciális hűtőmechanizmussal is rendelkezik. A kezelés eredményeképpen kb. 12-14 nap múlva a kezelt területről kiesnek.
Az eredmény már az első alkalom után nagyon látványos! A lézeres kezelés következtében a bőr megújul, simábbá válik, a szőrbenövés megszűnik. a korábbi hegek elhalványulnak!

Gyakran ismételt kérdések

Milyen hosszú a kezelés?

A kezelés időtartama a kezelt terület méretétől függ. A kezelést végző szakember lassan centiről-centire haladva megy végig a kezelőfejjel a választott területen (pl: hónalj kb. 5-10 perc, comb, lábszár 30 perc)

Fájdalmas-e a kezelés?

A kezelés nem jár kifejezett féjdalommal, legfeljebb picit kellemetlen, de a komfortérzet növelése érdekében a lézer speciális hűtéssel rendelkezik. a szabadalmazott DCD (Dynamic Cooling Device) technológiának köszönhetően azonnal hűti a kezelt bőrfelületet és védi a bőrt.

Hány kezelés szükséges?

Egyénenként változó. Függ nemtől, az adott testterülettől, amelyet kezelünk, a szőrszál vastagságától és mennyiégétől, valamint a színétől. Mivel a szőrszálra csak az anagén, azaz a növekedési fázisban hat a kezelés, ezért több kezelésből áll. A növekedési fázisban a legérzékenyebb a szőrtüsző és ilyenkor van kapcsolat a szőrtüsző és a szőrszál között. Általában 6-8 kezelés szükséges. Az arcbőrön rendszerint 4-6 hetente ismételjük, további testtájakon 6-7 hetente kezelünk. A kezelés eredményeként már kb. 12-14 nap múlva a kezelt területről kihullnak a szőrszálak, majd a szőrmennyiség fokozatos csökkenése figyelhető meg és a szőrsűrűség is egyre csökken, gyengül a szőr.

Alkalmazható-e a lézerfény egyszerre több testfelületen anélkül hogy bármilyen kár érné?

Egyidejűleg természetesen akármennyi testtájék kezelhető bármiféle károsodás nélkül. GenteMax Pro lézer gyors és kényelmes kezelésének köszönhetően, az eljárás általában 5-60 perc alatt befejezödik, így azonnal visszatérhet normál tevékenységéhez.

Gyantázható a kezelt terület a kezelések között?

Mivel a lézeres szőrtelenítés lényege, hogy a szőrszál melanin-ja elnyeli a fényenergiát, ami a szőrtüszőbe jutva hőenergiává alakul és így a szőrtüsző elhal és többé nem termel szőrt ezért a gyantázást, csipesz használatát kerülni kell, a várt eredmény érdekében.

Mennyire tekinthető véglegesnek a szőrtelenítést?

A hatékony szőrtelenítéshez a lézer fényenergiájának a szőrszál pigmentanyagában kell elnyelődnie, amely aztán a szőrtüszőbe vezeti le a hőt. Ennek hatására a szőrtüsző elpusztul. Erre legalkalmasabb az Alaxandrit lézer, mely 755 nanóméteres hullámhosszúságú energiasugárral működik. Jelenleg ez a vezető csúcstechnológia világszerte a szőrtelenítés terén. Az elkövetkező években egy-egy fenntartó kezelésre lehet szükség (bizonyos esetekben), a teljes kúrát csak egyszer szükséges elvégezni. Nem csak a szőrszálaktól szabadulunk meg de a szőrtüszőgyuladásoktól is. A sikeresen elpusztított szőrtüszők esetében végleges az eredmény, ezekből új szőrszálak már nem nőnek. Viszont a piheszőrzet és a világos szőrzet hormonális hatására megerősödhet a későbbiekben, továbbá a szőrtüszőkben található őssejtek képesek több év múlva újabb szőrszálak termelésére, így előfordulhat, hogy néhány év elteltével 1 fenntartó kezelés válik szükségessé.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Alexandrit Lézeres Szőrtelenítés

Bérleteink 40% kedvezménnyel elérhetők

Egyedi igényeit ossza meg velünk és mi teljesítjük! Garantált eredmény és magabiztosság határok nélkül!
Immár 17 éves tapasztalattal a hátam mögött kijelenthetem, hogy a vendégeink számára a legkedvezőbb ajánlatot a személyre szabott árak adják, amit ingyenes konzultáció keretében készítünk számára.

Az egészséges sima bőr hozzátartozik a szépségápoláshoz. Nem csak esztétikai, kényelmi szempontból is tökéletes megoldást nyújt a minden napokban.