Colorescience

Colorescience

termékcsalád

Tudatos szépségápolás

Fedezze fel a bőregészséget megőrző, magas fényvédő képességű és ragyogó megjelenést eredményező Colorescience sminkeket! A termékek hatóanyagai lehetővé teszik a bőr lélegzését, míg kivételesen gazdag ásványi anyag tartalmuk és lenyűgöző árnyalataik garantálják, hogy minden nap gyönyörűnek érezze magát.

Nem kell többé kompromisszumokat kötnie a bőrápoló és sminktermékek között! A Colorescience magas tisztaságú, egészséges sminkjei valódi napvédelmet és mélyen tápláló hatóanyagokat kínálnak. Orvosi ajánlás alapján bátran alkalmazhatóak irritációra hajlamos, érzékeny bőr esetén, miközben az egészséges bőrt még ragyogóbbá és védetté teszik.

Bízza magát a Colorescience termékekre, melyek nemcsak szépséget, de védelmet és luxust is nyújtanak. Engedje, hogy bőre felfedezze a kifinomultság és az egészség tökéletes harmóniáját!

COLORESCIENCE

A Colorescience termékek a szépség és az egészség tökéletes egyensúlyát kínálja a bőrápolás terén. A termékcsalád célja, hogy természetes és magas minőségű összetevőkkel megváltoztassák a bőrápolás módját és hatékonyabbá tegyék azt. 

  • 100%-ban ásványi eredetű

  • Nem tartalmaz szintetikus anyagot

  • Teljeskörű védelmet nyújt az UVA/UVB, a KÉK fény, az INFRAVÖRÖS sugárzások ellen
COLORESCIENCE
Mi minden ellen védenek a Colorescience termékek?

Mi minden ellen védenek a Colorescience termékek?

 

  • UVA & UVB sugarak hozzájárulnak a bőr korai öregedéséhez és a legégéshez.
  • KÉK FÉNY, mely a LED képernyők és LED lámpák felől érkezik. Ezek a sugarak mélyebben a bőr rétegeibe hatolnak, és közvetetten felelősek a DNS-károsodásért, a ráncok kialakulásáért.
  • INFRAVÖRÖS SUGÁRZÁS, olyan láthatatlan hőhullámhosszok, melyek elmélyítik a bőrön kialakult ráncokat.
  • LÉGSZENNYEZÉS elzárja a bőr sejtjeit a friss oxigéntől, bőrszárazságot, idő előtti öregedést, különböző kiütéseket és a miteszerek kialakulását idézheti elő.

A Colorescience termékcsalád

Íme néhány rövid bemutató a legnépszerűbb termékekről:

  • SUNFORGETTABLE ® TOTAL PROTECTION ™ FACE SHIELD SPF 50: Ez egy egyedülálló fényvédő, amelyet könnyedén felvihetünk a bőrre. Antioxidánsban gazdag ásványi összetétel teljes védelmet nyújt a környezeti agresszorok ellen egy súlytalan textúrában, amely láthatatlanul belekeveredik az összes bőrszínbe.

  • EVEN UP ® CLINICAL PIGMENT PERFECTOR ® SPF 50: Egy áttörést jelentő termék, amely segít korrigálni a bőr elszíneződéseit, mint például a pigmentfoltokat vagy a nap okozta bőrhibákat. Emellett a nagy faktorszámú fényvédő védelmet nyújt a további elszíneződés megelőzésére. Egy vegyszermentes, színezett fényvédő, mely tökéletes alapozó helyett vagy sminkalapnak.

  • ALL CALM ® KLINIKAI BŐRPÍR-KORREKTOR SPF 50: Ha hajlamos a bőre a kipirosodásra és az érzékenységre, ez a termék a tökéletes választás lehet. Nyugtatja és enyhíti a bőr irritációját, miközben optikailag korrigálja a bőr vörös tónusait.

A Colorescience termékcsalád