Karisma kezelés

Karisma kezelés

Karisma Rh kollagén arc innovatív Bio stimulátor géntechnológiával nyert I-es típusú kollagénen, valamint hialuronsavon és karboximetil-cellulózon. Elsősorban biostimuláló hatású, javítja a feszeséget, a sűrűséget és a rugalmasságot , valamint csökkenti a ráncokat, hegeket és striákat.

Finom töltőanyag is, lehetővé teszi az arc volumen természetes javítását a kezelés után szinte azonnal látható az eredmény. Serkenti a bőr természetes regenerálódását. A kezelés 35-40 éves kortól ajánlott. A karisma a menopauza időszakában is segít a jobb állapot élvezésében, amikor az ösztrogén szint csökkenése miatt gyors kollagénvesztés lép fel.

Karisma kezelést ajánljuk:

  • Feszességének elvesztésére,
  • a bőr lazasága leeső szövetek, álkapocs vonal,
  • dohányos ráncok,
  • gyakran napsugárzásnak kitett bőr,
  • nyak öregedésének jelei: petyhüdtség, ráncos háló, vízszintes ráncok a nyakon, 

Kezelési protokoll

Az ajánlott protokoll mindössze kettő, egy hónapos különbséggel elvégzett kezelés a karisma nem igényel sok ismétlést, ami egyben megkülönböztető vonása a többbi biostimulátortól. Életkortól, életmódtól és bőr. minőségtől függően a kezelés hatása 6-12 hónapig tart. Néhy hónap elteltével érdemes megcsinálni egy emlékeztető kezelést.

Kezelési protokoll

Alkalmazható területek

Ajkak, áll és állvonal, halánték, középarc, szemöldök környéke, Marionette ráncok, nasolabiális redő, szem alatti karikák, a járomív és állvonal definiálása, kiemelése.

Nem javasolt, ha a páciens allergiás valamelyik felhasznált anyagra. Fertőző megbetegedés esetén (például herpesz), várandósság és szoptatás alatt sem alkalmazható a kezelést. Bármikor és bárkinél előfordulhat bőrpír, duzzanat, a bevérzés, ám ezek mindegyike kismértékű, és csak átmenetileg tapasztalható.

Ehhez prémium minőségű hyaluronsavakat használunk.

Karisma kezelés ár

Kezelés  Ár
Karisma 2 ml 140.000 Ft

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.