Rólunk

Rólunk

Képzett szakembereink ingyenes konzultáció keretében
személyre szabott kezelési tervet készítenek az Ön számára.

Várunk szeretettel

Szépségklinikánk Székesfehérvár szívében található, barátságos és kellemes környezetben.
Kezeléseink során legújabb anyagok felhasználásával nyújtunk szolgáltatásainkat, mindenki számára.
Átfogó szépészeti szolgáltatásainkkal mind az arc mind a test természetes megfiatalításának és egészséges megjelenésének területén.

 

 

A minimál invazív orvos esztétika kezelések tökéletes kiegészítői a rendszeres kozmetikai és otthoni bőrápolásnak.
Nálunk az orvos esztétikai kezelések és orvosi kozmetika kezelések széles palettájából válogathatnak.
Fontos, hogy több oldalról is támogassuk, előkészítsük a bőrt, segítségükkel ugyanis megszokszorozhatjuk a kívánt orvosesztétikai kezelés hatékonyságát és látványosabbá tehetjük az eredményt.

 

Kérjük a kezelésekre minimum 5 perccel előbb érkezzen!

Amennyiben lemondja az időpontot 24 órával a kezelés előtt tegye meg.

Horváth-Cserna Mónika

kozmetikus

Horváth-Cserna Mónika kozmetikus vagyok, a Vár Medical & beauty tulajdonosa.
Lelkesít a munkám eredménye és a kozmetikai ipar folyamatos fejlődése állandó változásra sarkall. Olyan komplex szolgáltatást nyújtunk Székesfehérváron, ami mindent felölel, a kozmetikai, esztétikai és orvosi szépészeti kezeléseket egyaránt.

Közel 15 éve foglalkozom tartós lézeres szőrtelenítéssel.
Azt szeretném, hogy mindenki megtapasztalhassa, hogy mennyivel könnyebb az életünk a rohanó mindennapokban borotva és gyanta nélkül.
Az általam használt csúcstechnológiájú lézeres gép csak néhány van az országban, amihez kidolgoztam egy egyedi kezelési folyamatot, ami még hatékonyabbá teszi a szőrtelenítést.

Nők és férfiak egyaránt járnak a szalonba. Sokan szőrtüszőgyulladás miatt,, másoknál a gyanta vagy borotva utáni szőr benövése okoz problémát. Sajnos egyre több ember hormonális okból, fokozott szőrösödéssel küzd, ami nem csak esztétikai kérdés, de számos esetben súlyos lelki problémát is eredményez.

Arc és testkezeléseink során csak prémium minőségű kozmetikumokat használunk, a legújabb technológiákkal és eszközökkel dolgozunk.

A minimál ínvaziv orvos esztétika kezelések tökéletes kiegészítői a rendszeres kozmetikai és otthoni bőrápolásnak.
Nálunk az orvos esztétikai kezelések és orvosi kozmetika kezelések széles palettájából válogathatnak.
Fontos, hogy több oldalról is támogassuk, előkészítsük a bőrt, segítségükkel ugyanis megszokszorozhatjuk a kívánt orvosesztétikai kezelés hatékonyságát és látványosabbá tehetjük az eredményt.

Vendégeinket arra biztatjuk, hogy ha zavarja őket egy probléma, addig próbálkozzanak amíg megtalálják a végleges megoldást. Mi szívesen segítünk! :)

Horváth-Cserna Mónika
Dr. Belvon Laura

Dr. Belvon Laura

ZO Skin Health, esztétika orvos

Dr. Belvon Laura vagyok, ZO Skin orvos.
A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem tanulmányaimat. Egyetemi éveim alatt lehetőségem volt Rómában a La Sapienza Egyetemen tanulni, ahol számtalan új, izgalmas területtel ismerkedhettem meg.
Fontos számomra, hogy a hozzám érkezők szorongás nélkül merjenek tanácsot kérni, kérdezni. Egyénre szabottan tervezem meg a legideálisabb kezelési módszereket annak érdekében, hogy végeredménnyel a lehető legjobb hatást érhessünk el.
Úgy gondolom, hogy a rendelőben elvégzett kezelések mellett elengedhetetlen a bőrtípusnak megfelelő kozmetikai termékek rendszeres használata is, így az otthoni bőrápolási rutin kialakításában is szívesen segítek a vendégeknek. A természetes hatást preferálom, így igyekszem a tanácsaimat megfogadókat is erre buzdítani. Számomra ez a terület egy igazi szenvedéllyé vált, úgy gondolom, csak szívvel lélekkel lehet ezen a területen dolgozni. 

Kovács Andrea

Kovács Andrea

BodySmith

Kovács Andrea vagyok. Alakformálással, nyirokmasszázzsal és wellness kezelésekkel foglalkozom. 

Többféle technológiát alkalmazok és személyes találkozó keretében tervezem meg az egyénre szabott programokat aszerint, hogy adott helyzetben mely kezelés, illetve azoknak milyen kombinációja a leghatékonyabb.

Mind a berendezések, mind a kezelések a legmodernebb technológiát képviselik területükön, hatékonyságuk elismert és bizonyított.
A gépek, melyekkel kezelek, és amikkel Fehérváron csak nálam találkozhattok: a Power Shape2 kombinált alakformáló és arcfiatalító berendezés, az Ultratone Futura Ultra Pro arckezelő és alakformáló biocomputer és a Cocoon Medical Adagyo nyirokmasszázs gép.

Szolgáltatásaim között szerepel továbbá a Wiener Kosmetikum-os aromaterápiás testtekercselés, a Harangvölgyi kozmetikumokra épülő anti-ageing arc-, kézfej- és testkezelések és az Algotherm natúr kozmetikumait használó wellness kezelések is.

Szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem, képzem magam, magyarországi és külföldi tréningeken, mindezekkel hozzájárulva vendégeim legteljesebb körű kiszolgálásához. 

Fontos számomra a legmagasabb szintű szolgáltatásokhoz illő kellemes, nyugodt környezet biztosítása is, hogy mindenki igazi “én idő”-t éljen meg nálam és szívesen térjen vissza hozzám.

Dr. Prépost Eszter

esztétikai orvos

2006-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

2006 - 2021 Klinikai Kutatás

2016 - 2021 Gyógyszerfejlesztés 

2021 Esztétikai Orvos

2023 Nemzetközi orvos Tréner

Az esztétikai kezelések mindig is vonzottak és 2021 óta ennek a szenvedélyemnek élek. Szakmailag a legjelentősebb nemzetközi és hazai társaságok tagja vagyok, a legújabb irányelvek és minőségi anyagokkal dolgozom. Célom a harmonikus megjelenés elérése és a természetes fiatalság megőrzése, mely önbizalmat adva hozzájárul a testi-lelki egyensúlyhoz. 

Szeretettel várok mindenkit aki ki akarja hozni magából a legjobbat. Rendelésem keretein belül átfogó esztétikai kezelések érhetőek el, mint például botulinum toxin kezelés, hyaluronsavas töltések, speciális russian lips ajaktöltés, felszívódó szálas arckontúrozás, bőrminőség javító kezelések, toka oldás.

Dr. Prépost Eszter