Orvos esztétika

Orvos esztétika

HIALURONSAVAS KEZELÉSEK

Hialuronsav feltöltés

Ajaktöltés & arcformázás

Gyönyörű ápolt ajkak, mimikai ráncok eltüntetése.
A hialuronsav a bőrünkben természetesen megtalálható alkotóelem, amelynek vízmegkötő szerepe van. Támogatja a bőr természetes alkotóelemeinek kollagén, elasztin regenerálódását, ezáltal hidratált üde és friss arcbőrt eredményez.

Hialuronsav feltöltés
Kezelés menete

Kezelés menete

Lidokainos krémmel érzéstelenítjük a kezelendő területet. Az esztétikai orvos részletesen tájékozódik a korábbi arcfiatalító beavatkozásairól, majd az állapot felmérése után javaslatot tesz az egyéni, személyre szabott kezelésre. Az eljárás gyors és minimális fájdalommal jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe. Utána átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat.

A hialuronsavas töltés célja

Az öregedés első jeleinek finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentése.
A célterülettől függően más-más szerkezettel rendelkező hialuronsavat töltünk egy természetes textúrájú finom ajak töltése esetén és más ha az arc kontúrozása, volumenizálás és asszimetriák korrigálása,egyes vonalak kiemelése a célunk.
A szövetek megereszkedése és a volumen csökkenése egyre mélyülő ráncok kialakulásához vezet. A ráncok eltüntetésében kiemelkedően látványos eredmények érhetőek el, amikor a töltőanyagot a ráncok alá injektálva, alulról megtámasztjuk a bőrt és ezzel kitöltjük a ráncokat okozó látványos barázdákat. Finom, apró ráncoktól a mélyebb redőkig érhetünk el áttörő eredményeket a hyaluronsavas feltöltéssel. A bőr alá fecskendezve pedig az adott ránc alatti terület kitöltése mellett a hyaluronsav kiválóan hidratál, feszesít és rugalmasabbá teszi a bőrt.

 

Profhilo

Archarmonizáció kezelés

A Profhilo® egy forradalmian új hialuronsavas hidratáló kezelés, amelyet a
szabadalmaztatott NAHYCO® technológiával készítettek. Ennek eredményeként egyedülálló
hialuronsav injekciós gél keletkezik, amelynek hosszan tartó stimuláló hatása van a dermális
sejtekre.

A kezelés előnyei

Bőrbe fecskendezve a Profhilo stimulálja a kollagéntermelést, hogy ellensúlyozza
a bőr megereszkedését, javítja és helyreállítja a bőr textúráját és feszességét.
Nemcsak fokozza és hidratálja a bőrt, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket is.

 

Archarmonizáció kezelés

 

Biztonságos készítmény

A Profhilo az egyik legmagasabb biztonsági besorolással rendelkezik. A klinikai tesztelés során a Profhilo egyáltalán nem mutatott negatív mellékhatásokat. A 100% tisztaságú hialuronsav-vegyület teljesen biokompatibilis, tehát semmilyen módon nem károsítja a bőr szövetét.

BAP – Bio-esztétikai pontok

A Profhilo injekciókat az arcon úgynevezett bio-esztétikai pontokba (BAP) injektáljuk. Ezek a pontok olyan anatómiai struktúrával rendelkeznek, hogy az ide beadott hyaluronsavas töltőanyag a bőr alatt diffundál az arc szinte teljes felületén szétterjed. Ennek eredményeként kevesebb fecskendővel, szúrással és ezáltal kevesebb kellemetlenséggel lehet maximális eredményt elérni.
A páciensek visszajelzése alapján a BAP módszer fokozatosan egy hónapon belül jelentősen javítja a bőr minőségét, teljes hatása pedig két hónap után alakul ki, mikorra a stabilizált Profhilo hialuronsav végül teljesen lebomlik és biztonságosan felszívódik a bőr különböző rétegeibe.
A Profhilo kezelési protokoll alapján általában évente kétszer javasolt a kezelést elvégezni a korábban leírt és bevált BAP technika alkalmazásával.

 

A kezelés menete

A bőr alapos tisztítását követően a bőrfelszín érzéstelenítése lokális érzéstelenítő krémmel történik.
A BAP módszer alkalmazásával oldalanként öt-öt ponton történik az anyag injektálása egy vékony tű segítségével egyenletesen eloszlatva. Az anyag magától terül, nem szükséges masszírozni.
A kezelést követően látványos eredményre számíthatunk, amely fokozatosan az azt követő 1-2 hónapon belül teljesedik ki.

Profhilo további előnyei

Ráadásul a Profhilo hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.
A kezelés alkalmas férfiaknak és nőknek, fiatalabb és idősebb bőr kezelésére is.

A kezeléssorozat 2 alkalomból áll 4 hét különbséggel a maximális hatás elérése érdekében. Nem fájdalmas, gyors és biztonságos. Innovatív kialakításának megfelelően úgynevezett bio-esztétikai pontokba egyenletesen történik a Profhilo befecskendezése, amellyel maximalizálni tudjuk a kezelés hatékonyságát.

A kezelés leggyakoribb területei közé tartozik az arc és a nyak, és a dekoltázs, a kéz, a kar, a térd és a has területén is.

EJAL 40

 

Kezelés ismertetése

SKINBOOSTER Biorevitalizáló innovatív formulája különbözö molekulasúlyú hiarulonsav alkalmazását jelenti. 3 lépésből álló kezelési protokoll során,rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva.

 • javítja az arckontúrt, ezáltal megszépíti az arcunkat, rugalmasabbá varázsolja a bőrünket,
 • fokozza a bőr kollagén- és elasztin termelését,
 • csökkenti a finom és mélyráncokat,
 • fokozza a sejtaktivitást,
 • helyreállítja és megerősíti a sérült és dehidratált bőrt,
 • feltölti a bőr természetes hialuronsav szintjét, mely fiatalos és friss megjelenést biztosít a mindennapokban.

 

Skinbooster kezelés

Az emberi szervezet naponta körülbelül 5 gramm hialuronsavat állít elő és használ el a szövetek megújítására. Az öregedéssel a szervezet hialuronsav termelése lelassul, a bőr kevésbé hidratálódik, elveszti rugalmasságát és feszességét.

A “skinboosterek” olyan hyaluronsav tartalmú injekciók, amelyek a bőr természetes hidratáltságát javítják a hialuronsav tulajdonságait kihasználva. A hialuronsav sajátossága a víz visszatartása (hidrofil hatás). Segít fenntartani a bőr és a kötőszövet rugalmasságát. 

A skinboosterben található hialuronsav mérsékelten térhálósított, vagyis finom részecskékből áll. Az injekciók töltésére használt hialuronsavval ellentétben nem változtatja a térfogatot, hanem a mély és tartós bőr hidratálására, regenerálódására és táplálására összpontosít, hidrofil jellege által létrehozott víz által. Ezáltal az arcot nem formázzuk, hanem belülről hidratáljuk.

Fiatal és érett bőrre egyaránt ajánlott. A kezdetekben még csak néhány ránc jelenik meg, ezek azonban a tónusvesztés és rugalmasság vesztés első jelei lehetnek. Az ilyen típusú bőrön a skinbooster segít megelőzni a megereszkedett bőrt, és lassítja a ráncok megjelenését azáltal, hogy hidratálást biztosít a bőrnek. Emellett ragyogást kölcsönöznek az arcbőrnek, és megakadályozza a ráncok és a finom vonalak megjelenését. Érett bőrön (45-50 év után): a bőrjavító injekciók megakadályozzák a bőr öregedését, javítva a bőr minőségét, feszességét és textúráját. Segítenek csökkenteni a ráncokat.

 

KARISMA KEZELÉS

Kezelés ismertetése

Karisma Rh kollagén arc innovatív Bio stimulátor géntechnológiával nyert I-es típusú kollagénen, valamint hialuronsavon és karboximetil-cellulózon. Elsősorban biostimuláló hatású, javítja a feszeséget, a sűrűséget és a rugalmasságot, valamint csökkenti a ráncokat, hegeket és striákat.

Finom töltőanyag is, lehetővé teszi az arc volumen természetes javítását a kezelés után szinte azonnal látható az eredmény. Serkenti a bőr természetes regenerálódását. A kezelés 35-40 éves kortól ajánlott. A karisma a menopauza időszakában is segít a jobb állapot élvezésében, amikor az ösztrogén szint csökkenése miatt gyors kollagénvesztés lép fel.

Karisma kezelést ajánljuk:

 • feszességének elvesztésére,
 • a bőr lazasága leeső szövetek, álkapocs vonal,
 • dohányos ráncok,
 • gyakran napsugárzásnak kitett bőr,
 • nyak öregedésének jelei: petyhüdtség, ráncos háló, vízszintes ráncok a nyakon
Karisma kezelési protokoll

Karisma kezelési protokoll

Az ajánlott protokoll mindössze kettő, egy hónapos különbséggel elvégzett kezelés a karisma nem igényel sok ismétlést, ami egyben megkülönböztető vonása a többbi biostimulátortól. Életkortól, életmódtól és bőr minőségtől függően a kezelés hatása 6-12 hónapig tart. Néhy hónap elteltével érdemes megcsinálni egy emlékeztető kezelést.

 

Alkalmazható területek

Ajkak, áll és állvonal, halánték, középarc, szemöldök környéke, Marionette ráncok, nasolabiális redő, szem alatti karikák, a járomív és állvonal definiálása, kiemelése.

Nem javasolt, ha a páciens allergiás valamelyik felhasznált anyagra. Fertőző megbetegedés esetén (például herpesz), várandósság és szoptatás alatt sem alkalmazható a kezelést. Bármikor és bárkinél előfordulhat bőrpír, duzzanat, a bevérzés, ám ezek mindegyike kismértékű, és csak átmenetileg tapasztalható. Ehhez prémium minőségű hyaluronsavakat használunk.

Hialuronsavas feltöltés árak

Ajak töltés Juvederm 1 ml 110.000 Ft
Ajak töltés Teosyal 1 ml 100.000 Ft
Ajak töltés My Filler 1 ml 90.000 Ft
Ráncfeltöltés 1 ml 90.000 Ft
Nefertiti - állvonal definiálás 1 ml 90.000 Ft
Ejal 40 / alakalom 80.000 Ft
Profhilo 2 ml 100.000 Ft
Karisma 2 ml 140.000 Ft

BOTOX KEZELÉS

Botox ránctalanítás

A Botulinum toxin (botox) az egyik legbiztonságosabb esztétikai kezelések közé tartozik, nincs ismert maradandó hosszútávú mellékhatása.

A botox kezelés célja

A botulinum toxin a mimikai ráncok működésének korlátozásával megakadályozza a mélyebb ráncok képződését. A botulinum toxin egy baktérium által termelt fehérje, amely célzott használat mellett meggátolja az izmok összehúzódását. A botox gátolja az ideg és izom közötti ingerületátvitelt. Hatása átmeneti, emiatt korlátlanul ismételhető. A botox hatása 3-6 hónapig tart, de az ismételt kezelésekkel egy idő után kevesebb hatóanyag is elegendő lehet az adott terület cél izmainak relaxálására és ritkábban is szükséges elvégezni a beavatkozást.

A botox kezelés szigorúan életkorhoz kötött: kizárólag 18-65 év közötti vendégek esetében használható. A helyesen kivitelezett botox kezelés nem fagyasztja le az arcot, és nem természetellenes hatású.

 

Botox ránctalanítás

Az botulinum toxin kezelés alábbi területeken alkalmazható eredményesen:

 • Homlok ráncok
 • Glabella (haragos ránc)
 • Szarkalábak
 • Száj körüli ráncok
 • Marionette ráncok
 • Áll barázda

A KEZELÉST MENETE

A kezelendő területeken a fájdalom csökkentésére helyi érzéstelenítést alkalmazunk. A hatóanyagot egy vékony tű segítségével juttatjuk be a ráncot előidéző izomba. A kezelés gyors, egyszerű és nem jár különösebb kellemetlenséggel. A ránctalanság pedig 3-4 hónapon át tart.
A kezelés hatása 2-5 nap múlva kezdődik és a teljes eredmény körülbelül két héten belül lesz látható. Az injekció hatása átmeneti, átlagosan 3-4 hónapig tart.

A KEZELÉST KÖVETŐEN

A kezelt területek izmait a kezelést követő 2 órában aktívan használni kell, hogy a botulinum toxint az adott izom teljesen felvegye. A kezelést követő 3-4 órában a fej maradjon függőleges helyzetben, kerülje a fekvést, továbbá a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), az izzadással járó tevékenységeket, pl: sportolást, emellett a hajolgatást és nehéz tárgyak emelését, illetve mellőzni kell a különböző kozmetikumok és smink használatát is. 12 óráig kerülni kell a terület erős dörzsölését, 48 óráig pedig az arc masszírozását, kozmetikai kezelést. A kezelést követő napokban gondoskodjunk a megfelelő fényvédelemről.

Az eredmény 8-10 nap múlva látható. A kezelés nem jár felépülési idővel, úgynevezett lunch-time kezelések között tartják számon.

 

Izzadásgátlás

A hiperhidrózis alatt az adott terület túlzott izzadását értjük, ami a verejtékmirigyek túlműködése miatt következik be. Leggyakoribb előfordulása a hónalj, a kezek és a talpak. A Botox nem csupán a makacs területek ránctalanítására nyújt tökéletes alternatívát, hanem a túlzott izzadás gátlása révén jelentősen megkönnyíti a mindennapokat.

A Botulinum toxint ebben az esetben felületesebben szükséges injektálni, ugyanis ebben az esetben a célpont nem a ráncot okozó izomzat gátlása, hanem a verejtékmirigyek egy részének ideiglenes blokkolása. A kezelés csak a befecskendezett testrészeken működik.

A szükséges utóápolási protokollal ellátjuk a vendéget, szerencsére gond nélkül visszatérhet a mindennapi tevékenységekhez, nem jár felépülési idővel.

A kezelés hatása 10-14 nap múlva jelentkezik.

 

Botox kezelés árak

Glabella 45.000 Ft
Homlok 45.000 Ft
Szem melletti terület 45.000 Ft
2 terület együtt 65.000 Ft
3 terület együtt 85.000 Ft
Nyak (platysma kezelés) 55.000 Ft
Hónalj izzadás kezelés 120.000 Ft
Tenyér izzadás kezelés 120.000 Ft
Gummy smile 30.000 Ft

SZÁLAS KONTÚROZÁS

PDO szálas bőrminőség javítás

A PDO szálazás során biológiailag felszívódó szálakkal dolgozunk.
A bőrön minimális szúrást ejtünk, és behúzzuk a laza bőrszövetet megfeszítő szálakat.
A tűszúrás kivált egy sebgyógyulási folyamatot, amely kollagén képződését serkenti, aminek következménye a bőr rugalmasságának és feszességének fokozódása, a pórusok méretének csökkenése lesz.

A finomszálas arcfiatalítás minimálisan invazív - vagyis a legkisebb mértékű fizikai beavatkozással jár. Arcon és testen egyaránt alkalmazható. Ez az anti aging kezelés remekül kombinálható más kollagén indukciós terápiákkal.
Az eredmény tartósságát segíti, ha az eljárást egymás után 2-3 alkalommal ismételjük.

Minél több szállal kezeljük az adott területet, a kezelés hatékonysága annál
jobb lesz. A szükséges szálak mennyiségét meghatározza a bőr lazasága, az egyéni adottságok, az életkor, ezért nehéz megmondani pontosan a szükséges szálak számát. A kezelés látványossága fokozható fogazott szál befűzésével.

A finomszálas arcfiatalítás kezelés után 1-2 hónappal éri el maximális hatását, de az eredmények fokozatosan és elhúzódva fejlődnek ki. Ismétlő kezelés esetén az eredmény akár 24 hónapig tartós.

 

PDO szálas bőrminőség javítás
COG szálas arcformázás

COG szálas arcformázás

Az arcbőr jelentősebb megereszkedésekor, az FTC szálakat érdemes kombinálni úgynevezett fogazott COG szálak behelyezésével. Ezek a szálak vastagabbak és
kialakításuknak köszönhetően könnyebben bele tudnak kapaszkodni a szövetekbe, ezáltal emelő hatással rendelkezik.

A COG szálak segítségével javíthatunk a középarc megereszkedésén, az orr-ajak barázdán, az állvonal kontúrján.
Amíg az FTC-nél akár 90-100 szálat is behúzhatunk, addig a COG szálak esetén oldalanként 4-5 szálat helyezünk be. A hatás azonnali, de az emelő hatásán kívül a kollagén termelés stimulációját is fokozottan elősegítik, így az eredmény akár 18- 24 hónapig is tartós lehet.
A finomszálas terápia és a fogazott szálas kontúrozás kombinálható egymással.

 

Szálas kezelések árak

COG szál/db 30.000 Ft
COG emelőszálakkal lifting 30.000 Ft-tól
Theread lifting, vékonyszálas kontúrterápia  
Középarc, orrszárnyi redőkkel 50 szál 160.000 Ft
Teljes arc 60 szál 200.000 Ft
Áll & toka 30 szál 120.000 Ft
Toka 20 szál 80.000 Ft
Nyak 30 szál 120.000 Ft

CO2 LÉZERES BŐRFIATALÍTÁS

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés az egyik leghatékonyabb orvos-esztétikai kezelés, amely azonnali látványos változást és eredményeket nyújt a legmakacsabb bőrproblémákra is.

A BISON frakcionált szén-dioxid lézerkezelés

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés az egyik leghatékonyabb orvos-esztétikai kezelés, amely azonnali látványos változást és eredményeket nyújt a legmakacsabb bőrproblémákra is, a kezelés kíméletesen, műtéti eljárás nélkül képes megújítani a bőrképet. Tökéletes alternatíva lehet a felületi és mélyebb ráncok, barázdák, pigmentfoltok és megereszkedett bőr, szemmhéj, szemkörnyék kezelésére. Továbbá hatékonyan kezelhető mind az akne utáni visszamaradt heges bőrfelület és egyenetlen bőrfelszín, a különböző jóindulatú bőrelváltozások, fibromák, de akár bőrfeszesítésre és stria kezelésre is alkalmas a kezelés.Korábban a megereszkedett részeket csak műtéti eljárással tudták hatékonyan kezelni, manapság azonban számos non-invazív eljárás közül válogathat az ember, ha feszesebb arckontúrokra és fiatalosabb bőrképre vágyik. A non-invazív módszerek szúrás és vágás nélkül fejtenek ki hatást a bőr mélyebb rétegek alatt húzódó kötőszövet pontjain, ezáltal aktiválják a természetes öngyógyító és regeneráló folyamatokat a bőrben.

A BISON frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés az ablakív lézerek közé tartozik, a kezelés során a bőr felső rétegeit tudjuk kezelni maximális hatékonysággal. Ennek megfelelően néhány nap felépülési idővel számolni kell, azonban innovatív kialakításának köszönhetően más lézerekkel ellentétben a gyógyulási idő a töredékére csökkenhet. A frakcionált co2 lézeres bőrfiatalításra az őszi-téli időszak a legmegfelelttőbb, mivel a kezelés előtt, valamint több héttel utána is, kerülni kell a napfényt.

 

A frakcionált lézeres kezelés hatásmechanizmusa

Ellentétben a hagyományos ablatív lézeres módszerrel, amely eltávolítja a teljes felső bőrréteget, a BISON frakcionált CO2 kezelés olyan eljárási módszert alkalmaz, amely úgynevezett mikropixeleket hoz létre a bőrben, így a mikropixel méretű sebek közelében a környező szövetet érintetlenül hagyja. A sértetlen bőr megőrzése a perforációk között lehetővé teszi a gyorsabb gyógyulást, a sebgyógyulási folyamat elősegíti a gyors hámosodást, az új kollagén rostok termelődését, a szövetek regenerációját.
A hagyományos eljárásokkal összehasonlítva hogy sokkal kényelmesebb, továbbá a kezelést követően jelentősen rövidebb a felépülési idő.

 

Hogyan zajlik és a szépít frakcionált Co2 lézerkezelés?

Nemtől függetlenül, már 20-30 éves kortól bárki igénybe veheti a lézer kezelést, mely az arc, szemhély, szemkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfej, és a kar felületén is végezhető. Halványítja a sötét foltokat, csökkenti a pattanások után maradt hegeket, elsimítja a mikroráncokat, finomítja a mélyebb barázdákat valamint feszesebbé teszi a laza, megereszkedett bőrt. A szem alatti táskák és sötét karikák, a tág pórusok, a striák ás az aknés hegek korrigálására is alkalmas az eljárás.

A lézeres frakcionált Co2 kezelés az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb bőr rejuvenáló eljárás. Nem csak antiaging hatása elképesztően látványos, de az akne utáni heges arcbőr kezelésére, stria kezelésére, bőrmegújításra és pigmentfoltok kezelésére is alkalmas. A széndioxid -lézer sugarait a bőrfelület víztartalma nyeli el, így anélkül tud mélyre hatolni, hogy a hámréteg felszínét agresszívan igénybe venné mint például egy kémiai hámlasztás.

Ez tulajdonképpen egy mikropixeles bőrfiatalító módszer, hiszen a lézer célzottan a megújítani kívánt területre irányítják, ahol kis átmérőjű, pontosan meghatározott mélységű, mikrosérüléseket idéz el a bőrszövet hálózatában. Ezek az apró lyukacskák beindítják a hámrétegek öngyógyító folyamatait, aminek következtében gőzerőre kapcsol a sejtmegújulás, valamint az elasztin - és kollagéntermelés, így a kezelés követő hetekben teljesen újjáépül a kötőszövet meggyengült struktúrája. A parányi mikrosérülések hegesedés nélkül, könnyen gyógyulnak, így nem maradnak látható nyomok a kezelést követően. A frakcionált co2 lézer hőhatása összébb húzza az elernyedt kötőszövetet, még a bőrfelszín stimulásával felgyorítja a hámsejtek cserélődését. A fakóbb, felső bőrréteg az eljárás után körülbelül egy héttel szárazzá válik és porszerűen lehámlik, ami a sejtcserélődés gyorsulását jelzi.

 

CO2 kezelés menete

Minden esztétikai kezelést egy teljeskörű orvosi konzultáció előz meg, amelynek célja, hogy az orvos előzetesen felmérje a bőr aktuális állapotát, részletes anamnézist vesz fel és az igényeknek és a kezelendő felület aktuális állapotának megfelelően összeállítja a személyre szabott kezelési tervet.
A kezelés első lépése a bőr fertőtlenítése, majd felületi érzéstelenítése. A kezelés elvégzése után ellátjuk a szükséges utókezelési protokollal. Attól függően, hogy mely területet kezeljük és mi a kezelés célja változhat a beavatkozás időtartama 30-90 percig, amelyről a konzultáció során a vendég tájékoztatást kap.
A kezelés után égő érzés és pirosság jelentkezik a területen. Már egy alkalom után is simább, üdébb, frisebb lesz a megújult bőrréteg, a pórusok mérete jelentősen csökken, az arcszín egyenletesebbé válik, a petyhüdt területek pedig visszafeszesednek. Egyszeri alkalmazásával is látányos változás érhető el. Szükség szerint mgismételhető a kezelés, az eredmény pedig életmódtól függően 1-2 évig élvezhető.

CO2 kezelés menete

Utóápolás

A kezelést követő 1-2 napban a terület beduzzadhat, ödémás lehet és bőrpír jelentkezhet.és néhány nap elteltével az apró sebek megjelennek a bőr húzódni kezd. A kezelés után 5-10 nappal a bőr szárazzá válhat, és fájdalommentesen lehámlik, új bőrréteg alakul ki. Ez teljesen normális jelenség. Az új bőr kezdetben rózsaszínű, ekkor a legérzékenyebb minden külső behatásra, ezért a kezelés után különösen fontos az utóápolás, javasoljuk az otthon való tartózkodást és az UV sugárzás kerülését. Az új bőr színe fokozatosan halványodik.
A lézeres bőrkezelés után 2 hétig smink viselése nem javasolt. 4 hétig kerülje a napozást, szolárium és szauna használatát, mert ezek fokozzák a pigment termelő sejtek működését, előidézve pigmentációs zavarok kialakulását. 6 hónapig minimum 50 faktoros fényvédő krémet alkalmazzon. Ajánljuk, hogy mellőzze a dohányzást, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan hat a sebgyógyulásra.
A bőrfelszín néhány napig szárazabb, esetleg dörzspapír tapintatú lesz. Az utóápolás során javasoljuk a fényvédőkrém használatát, valamint tartalmas tápláló krémeket az átmeneti bőrszárazság leküzdésére. Javasoljuk a kollagénképződést segítő kozmetikai termékek használatát és kollagén és hialuronsav tartalmú táplálékkiegészítők fogyasztását.

A kezelés ellenjavallatai

 

 • Sebgyógyulási zavar, keloidos hegesedésre való hajlam
 • Aktív fertőzés 
 • Immunszupresszív kezelés vagy betegség
 • Terhesség, szoptatás
 • Fény által provokált epilepszia

CO2 lézereres bőrfiatalítás

Teljes arc kezelés 110.000 Ft
Teljes arc + szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) kezelés 150.000 Ft
Teljes arc + szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) + nyak kezelés 200.000 Ft
Orcák 70.000 Ft
Nyak 70.000 Ft
Dekoltázs 80.000 Ft
Nyak + dekoltázs 130.000 Ft
Arc + dekoltázs 140.000 Ft
Arc + nyak + dekoltázs 190.000 Ft
Szájkörnyék 50.000 Ft
Szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) 1 alkalom 70.000 Ft
Szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) 4 alkalom 240.000 Ft
Kézfejek fiatalítása 60.000 Ft
Teljes has 100.000 Ft
Derék, has műtéti vonal 60.000 Ft
Alkar  60.000 Ft

Egyéb kezelés

Hegek kezelése az árak területtől függően egyénre szabottak
Stria kezelése az árak területtől függően egyénre szabottak

 

Fibrómák

Lézeres eltávolítás (fibroma) 1 db 10 000 Ft
Minden további darab 500 Ft / db

NCTF KEZELÉS

NCTF 135 Nanosoft kezelés

NCTF 135 Nanosoft kezelés

Egyedülálló bőrminőségjavító hatásának köszönhetően kiváló
anti-aging hatással bír, képes visszafiatalítani a sejteket, gyönyörű, egészségtől ragyogó bőrt biztosít.
NCTF 135 új innováció,tanúsitvánnyal rendelkező orvosi eszköz ,amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a bőr irha rétegeiben jutassa a hatóanyagokat. Alkalmazása biztonságos, kevésbé invazív gyors és hatékony ,nagyon pontos adagolást tesz lehetővé.

Az NCTF 135HA alkalmazható finomráncokra, hidratálásra,revitalizálásra, a bőr ragyogásának és rugalmasságának
fokozására, a pórusok finomítására. arc, szemkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfej, kar belső részeire. Kisimitja a felületi ráncokat, élettel telivé varázsolja arcszínét, mélyen hidratálja bőrét ,és segít visszanyerni fiatalos kisugárzását.

Mit tartalmaz az NCTF 135HA?

NCTF 135HA tartalmaz több mint 50 összetevője között hialuronsavak, 12 fajta vitamin, aminosavak ,nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok szerepelnek.Alkalmas az arc ,homlok, nyak, száj környéke, deloltázs, szemkörnyék és a kézfejek fiatalítására.

 

Fájdalommal jár a kezelés?

A kezelés minimális fájdalommal jár, a kezelés előtt helyi érzéstelenítőt alkalmazunk.A kezelés nem okoz sérülést, így nem igényel felépülési időt sem.Két napon belüli enyhe bőrpír megjelenése a kezelés normális mellékhatása. A kezelést orvos végzi ,fertőtleníti a kezelendő területet, majd a NANOSOFT technika segítségével befecskendezi az NCTF 135 készítményt, annak cseppjei azonnal felszívodnak a bőrben.A kezelést követően bőrnyugtató készítménnyel finoman bemasszírozza a kezelt bőrfelületen. Az első kezelés után érzékelhető a hatás. Ajánlott negyed-illetve félévente.

 

Kinek ajánlott az NCTF135HA kezelés?

Az NCTF135HA kezelés már fiatal, huszonéves korban is ideális, hiszen bőrszépítő, pórusösszehúzó hatása is van, ugyanakkor ajánlott megelőzésre is, az arc azon részeire, ahol majd a mimikából adódóan az évek múlásával fokozatosan megjelennek az első ráncok.

Kezelhetjük vele a szemkörnyék érzékeny bőrét, a szájkörnyéki finom ráncokat és az úgynevezett cigaretta ráncokat is, illetve a nyak és a dekoltázs részeit. A kezelést elsősorban kisugárzást,sűrűségét,tónusát vesztett, dehidratált bőr feljavítására ajánlott. Ellensúlyozza az öregedés következményeit,illetve lelassítja annak folyamatát.


Ajánljuk a használatát olyanok számára is, akik idegenkednek a (keresztkötött) hialuronsavas, illetve felszívódó szálas kezelésektől és egészen természetes eredményt szeretnének elérni, vagy bőrminőség javítás a céljuk.

Az NCTF135HA nem kívánt mellékhatásoktól mentes megoldást kínál. Az ANCTF 135HA kiváló kiegészítője a különféle esztétikai beavatkozásoknak és kezeléseknek, segít fenntartani, meghosszabbítani és fokozni azok hatását. Ha ön is szeretne ragyogóbb arcszínt, halványabb ráncokat, hidratált bőrt, homogénebb bőrt, kisebb pórusokat, jobb bőrminőséget, válasza NCTF 135 kezelésünket.

Ez a kezelés rendkívül látványos, hiszen a bőr a sok tápanyag mellett volument is kap anélkül, hogy „túltöltött” hatást érnénk el. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

 

1 alkalom 50.000 Ft
3 alkalom 120.000 Ft

NUCLEOFILL EYES KEZELÉS

A Nucleifill természetes polinukleotidokat tartalamaz, amelyek sejtszinten hármas hatással hatnak. Biostmuláló - Antioxidáns - Hidratáló hatás.

 

KEZELÉS ISMERTETÉSE

Kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására kifejlesztve.

 • Biostimuláló hatás: A polinukleotidok serkentik az I-es típusú kollagén és elasztin termelődését. Ez segít megemelni és feszesíteni a bőrt.
 • Antioxidáns hatás: A polinukleotidok eltávolítják a szabad gyököket a bőrből, és és antioxidáns hatást fejtenek ki, hogy megvédjék a bőrt a károsodástól.
 • Hidratáló hatás: A polinukleotidok javítják a hidratációt, simább és ragyogóbb megjelenést adva a bőrnek.

 

 

Hogyan zajlik a kezelés?

Szemek környékét, szarkalábakat és a szemhéjak területét kezeljük.

 

Mikor ajánljuk? 

 • sötét karikák esetén
 • szem körüli ráncok ellen
 • a bőr alatti kötőszövet stimulálására
 • felszínes ráncok javítása 

 

Hány alkalom szükséges?

A kezeléssorozat 4 alkalomból áll, melyet két hetente kell ismételni. 

 

1 kezelés/1 ampulla 80.000 Ft