Orvos esztétika

Orvos esztétika

Hialuronsav feltöltés

Ajaktöltés, Arcformázás

Gyönyörű ápolt ajkak, mimikai ráncok eltüntetése.
A hialuronsav a bőrünkben természetesen megtalálható alkotóelem, amelynek vízmegkötő szerepe van. Támogatja a bőr természetes alkotóelemeinek kollagén, elasztin regenerálódását, ezáltal hidratált üde és friss arcbőrt eredményez.

 

Hialuronsav feltöltés
Kezelés menete

Kezelés menete

Lidokainos krémmel érzéstelenítjük a kezelendő területet. Az esztétikai orvos részletesen tájékozódik a korábbi arcfiatalító beavatkozásairól, majd az állapot felmérése után javaslatot tesz az egyéni, személyre szabott kezelésre. Az eljárás gyors és minimális fájdalommal jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe. Utána átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat.

A hialuronsavas töltés célja:

Az öregedés első jeleinek finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentése.
A célterülettől függően más-más szerkezettel rendelkező hialuronsavat töltünk egy természetes textúrájú finom ajak töltése esetén és más ha az arc kontúrozása, volumenizálás és asszimetriák korrigálása,egyes vonalak kiemelése a célunk.
A szövetek megereszkedése és a volumen csökkenése egyre mélyülő ráncok kialakulásához vezet. A ráncok eltüntetésében kiemelkedően látványos eredmények érhetőek el, amikor a töltőanyagot a ráncok alá injektálva, alulról megtámasztjuk a bőrt és ezzel kitöltjük a ráncokat okozó látványos barázdákat. Finom, apró ráncoktól a mélyebb redőkig érhetünk el áttörő eredményeket a hyaluronsavas feltöltéssel. A bőr alá fecskendezve pedig az adott ránc alatti terület kitöltése mellett a hyaluronsav kiválóan hidratál, feszesít és rugalmasabbá teszi a bőrt.

PROFHILO arckezelés

PROFHILO arckezelés

A Profhilo® egy forradalmian új hialuronsavas hidratáló kezelés, amelyet a
szabadalmaztatott NAHYCO® technológiával készítettek. Ennek eredményeként egyedülálló
hialuronsav injekciós gél keletkezik, amelynek hosszan tartó stimuláló hatása van a dermális
sejtekre.

A Profhilo kezelés előnyei

Bőrbe fecskendezve a Profhilo stimulálja a kollagéntermelést, hogy ellensúlyozza
a bőr megereszkedését, javítja és helyreállítja a bőr textúráját és feszességét.
Nemcsak fokozza és hidratálja a bőrt, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket is.

Ejal 40

 SKINBOOSTER Biorevitalizáló innovatív formulája különbözö molekulasúlyú hiarulonsav alkalmazását jelenti. 3 lépésből álló kezelési protokoll során,rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva.

Javítja az arckontúrt, ezáltal megszépíti az arcunkat. -rugalmasabbá varázsolja a bőrünket, -javítja a bőr kollagén- és elasztin termelését, -csökkenti a finom és mélyráncokat, -fokozza a sejtaktivitást, -helyreállítja és megerősíti a sérült és dehidratált bőrt, -feltölti a bőr természetes hialuronsav szintjét, mely fiatalos és friss megjelenést biztosít a mindennapokban.

 

 

GOURI

 

A GOURI elnyerte 2022. Monacoban megrendezett, Esztétikai és Anti Aging Orvostudományi Világkongresszuson a legjobb injektálható kollagén stimulátor díját.

GOURI rendkivül hatékony biorevitalizációs kezelés. Folyékony szálakként tekinthetünk rá. Hatóanyaga a polycaprolactone (PCL), egy különleges poliészter, amely erőteljes hatást gyakorol a kötőszövetképző sejtekre, a fibroblasztokra így fokozza a kollagén képződést az irhában. Folyékony szálazás, kollagén stimulátor. A polycarprolactone folyékony formátumban van jelen, így nem okozhat komplikációt, mint hegesedés granulóma, csomósodás. Az injektálás után az anyag szétterjed és egy különleges mátrixot alkot a kötőszöveti rétegben. A GOURI a teljes arcot megfiatalítja.

Fokozza a kötőszöveti sejtek, a fibroblasztok aktivitását, amelyek felelősek a rugalmas és elasztikus rostok termeléséért. Kezelés során 2 ampullát használunk fel. Az irharéteg mélyére injektáljuk az anyagot 5-5 pontban az arcon. Eredmény 1-2 héten belül már látható és akár 1-2 évig is kitrt . Tömörebb, feszesebb bőr. A kor miatt jelentkező meglógás kevésbé lesz látható. Egy egyedülálló technólogia amely lehetővé teszi a bőr természetes kollagénjének regenerálódását. A legjobb eredmény érdekéban 3 kezelési sorozat javasolt 4 hetes időintervallumban.

Hatása:

Bőrminőség javítás

Feszesít

Lifting hatás

Vissza adja a természetes kontúrokat

Ha természetes hatású egészséges, ragyogó feszes bőrre vágysz akkor válaszd a GOURI folyékony szálas kezelést.

 

 

Karisma

 

Karisma Rh kollagén arc innovatív Bio stimulátor géntechnológiával nyert I-es típusú kollagénen, valamint hialuronsavon és karboximetil-cellulózon. Elsősorban biostimuláló hatású, javítja a feszeséget, a sűrűséget és a rugalmasságot , valamint csökkenti a ráncokat, hegeket és striákat. Finom töltőanyag is, lehetővé teszi az arc volumen természetes javítását a kezelés után szinte azonnal látható az eredmény. Serkenti a bőr természetes regenerálódását. A kezelés 35-40 éves kortól ajánlott. A karisma a menopauza időszakában is segít a jobb állapot élvezésében, amikor az ösztrogén szint csökkenése miatt gyors kollagénvesztés lép fel.

Ajánljuk 

Feszességének elvesztésére,

a bőr lazasága leeső szövetek, álkapocs vonal,

dohányos ráncok,

gyakran napsugárzásnak kitett bőr,

nyak öregedésének jelei: petyhüdtség, ráncos háló, vízszintes ráncok a nyakon,

Kezelsi protokoll:

Az ajánlott protokoll mindössze kettő, egy hónapos különbséggel elvégzett kezelés a karisma nem igényel sok ismétlést, ami egyben megkülönböztető vonása a többbi biostimulátortól. Életkortól, életmódtól és bőr. minőségtől függően a kezelés hatása 6-12 hónapig tart. Néhy hónap elteltével érdemes megcsinálni egy emlékeztető kezelést.

 

Alkalmazható területek

Ajkak, áll és állvonal, halánték, középarc, szemöldök környéke, Marionette ráncok, nasolabiális redő, szem alatti karikák, a járomív és állvonal definiálása, kiemelése.

Nem javasolt, ha a páciens allergiás valamelyik felhasznált anyagra. Fertőző megbetegedés esetén (például herpesz), várandósság és szoptatás alatt sem alkalmazható a kezelést. Bármikor és bárkinél előfordulhat bőrpír, duzzanat, a bevérzés, ám ezek mindegyike kismértékű, és csak átmenetileg tapasztalható.

Ehhez prémium minőségű hyaluronsavakat használunk.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Botox ránctalanítás

A Botulinum toxin (botox) az egyik legbiztonságosabb esztétikai kezelések közé tartozik, nincs ismert maradandó hosszútávú mellékhatása.

A botox kezelés célja

A botulinum toxin a mimikai ráncok működésének korlátozásával megakadályozza a mélyebb ráncok képződését.

A botulinum toxin egy baktérium által termelt fehérje, amely célzott használat mellett meggátolja az izmok összehúzódását. A botox gátolja az ideg és izom közötti ingerületátvitelt. Hatása átmeneti, emiatt korlátlanul ismételhető. A botox hatása 3-6 hónapig tart, de az ismételt kezelésekkel egy idő után kevesebb hatóanyag is elegendő lehet az adott terület cél izmainak relaxálására és ritkábban is szükséges elvégezni a beavatkozást.
A botox kezelés szigorúan életkorhoz kötött: kizárólag 18-65 év közötti vendégek esetében használható. A helyesen kivitelezett botox kezelés nem fagyasztja le az arcot, és nem természetellenes hatású.

Botox ránctalanítás

Az botulinum toxin kezelés alábbi területeken alkalmazható eredményesen:

Homlok ráncok
Glabella (haragos ránc)
Szarkalábak
Száj körüli ráncok
Marionette ráncok
Áll barázda

A kezelendő területeken a fájdalom csökkentésére helyi érzéstelenítést alkalmazunk.
A hatóanyagot egy vékony tű segítségével juttatjuk be a ráncot előidéző izomba.
A kezelés gyors, egyszerű és nem jár különösebb kellemetlenséggel. A ránctalanság pedig 3-4 hónapon át tart.
A kezelés hatása 2-5 nap múlva kezdődik és a teljes eredmény körülbelül két héten belül lesz látható. Az injekció hatása átmeneti, átlagosan 3-4 hónapig tart.

A KEZELÉST KÖVETŐEN:

A kezelt területek izmait a kezelést követő 2 órában aktívan használni kell, hogy a botulinum toxint az adott izom teljesen felvegye. A kezelést követő 3-4 órában a fej maradjon függőleges helyzetben, kerülje a fekvést, továbbá a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), az izzadással járó tevékenységeket, pl: sportolást, emellett a hajolgatást és nehéz tárgyak emelését, illetve mellőzni kell a különböző kozmetikumok és smink használatát is. 12 óráig kerülni kell a terület erős dörzsölését, 48 óráig pedig az arc masszírozását, kozmetikai kezelést. A kezelést követő napokban gondoskodjunk a megfelelő fényvédelemről.

Az eredmény 8-10 nap múlva látható. A kezelés nem jár felépülési idővel, úgynevezett lunch-time kezelések között tartják számon.

Biztonságos készítmény
A Profhilo az egyik legmagasabb biztonsági besorolással rendelkezik. A klinikai tesztelés során a Profhilo egyáltalán nem mutatott negatív mellékhatásokat. A 100% tisztaságú hialuronsav-vegyület teljesen biokompatibilis, tehát semmilyen módon nem károsítja a bőr szövetét.

BAP – Bio-esztétikai pontok
A Profhilo injekciókat az arcon úgynevezett bio-esztétikai pontokba (BAP) injektáljuk. Ezek a pontok olyan anatómiai struktúrával rendelkeznek, hogy az ide beadott hyaluronsavas töltőanyag a bőr alatt diffundál az arc szinte teljes felületén szétterjed. Ennek eredményeként kevesebb fecskendővel, szúrással és ezáltal kevesebb kellemetlenséggel lehet maximális eredményt elérni.
A páciensek visszajelzése alapján a BAP módszer fokozatosan egy hónapon belül jelentősen javítja a bőr minőségét, teljes hatása pedig két hónap után alakul ki, mikorra a stabilizált Profhilo hialuronsav végül teljesen lebomlik és biztonságosan felszívódik a bőr különböző rétegeibe.
A Profhilo kezelési protokoll alapján általában évente kétszer javasolt a kezelést elvégezni a korábban leírt és bevált BAP technika alkalmazásával.

A kezelés menete

A bőr alapos tisztítását követően a bőrfelszín érzéstelenítése lokális érzéstelenítő krémmel történik.
A BAP módszer alkalmazásával oldalanként öt-öt ponton történik az anyag injektálása egy vékony tű segítségével egyenletesen eloszlatva. Az anyag magától terül, nem szükséges masszírozni.
A kezelést követően látványos eredményre számíthatunk, amely fokozatosan az azt követő 1-2 hónapon belül teljesedik ki.

Ráadásul a Profhilo hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.
A kezelés alkalmas férfiaknak és nőknek, fiatalabb és idősebb bőr kezelésére is.

A kezeléssorozat 2 alkalomból áll 4 hét különbséggel a maximális hatás elérése érdekében.
Nem fájdalmas, gyors és biztonságos.
Innovatív kialakításának megfelelően úgynevezett bio-esztétikai pontokba egyenletesen történik a Profhilo befecskendezése, amellyel maximalizálni tudjuk a kezelés hatékonyságát.

A kezelés leggyakoribb területei közé tartozik az arc és a nyak, és a dekoltázs, a kéz, a kar, a térd és a has területén is.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Szálas kezelések

PDO szálas bőrminőség javítás

A PDO szálazás során biológiailag felszívódó szálakkal dolgozunk.
A bőrön minimális szúrást ejtünk, és behúzzuk a laza bőrszövetet megfeszítő szálakat.
A tűszúrás kivált egy sebgyógyulási folyamatot, amely kollagén képződését serkenti, aminek következménye a bőr rugalmasságának és feszességének fokozódása, a pórusok méretének csökkenése lesz.

A finomszálas arcfiatalítás minimálisan invazív - vagyis a legkisebb mértékű fizikai beavatkozással jár .Arcon és testen egyaránt alkalmazható.

Ez az anti aging kezelés remekül kombinálható más kollagén indukciós terápiákkal.
Az eredmény tartósságát segíti, ha az eljárást egymás után 2-3 alkalommal ismételjük.

Minél több szállal kezeljük az adott területet, a kezelés hatékonysága annál
jobb lesz. A szükséges szálak mennyiségét meghatározza a bőr lazasága, az egyéni adottságok, az életkor, ezért nehéz megmondani pontosan a szükséges szálak számát. A kezelés látványossága fokozható fogazott szál befűzésével.

A finomszálas arcfiatalítás kezelés után 1-2 hónappal éri el maximális hatását, de az eredmények fokozatosan és elhúzódva fejlődnek ki. Ismétlő kezelés esetén az eredmény akár 24 hónapig tartós.

Szálas kezelések
COG szálas arcformázás

COG szálas arcformázás

Az arcbőr jelentősebb megereszkedésekor, az FTC szálakat érdemes kombinálni úgynevezett fogazott COG szálak behelyezésével. Ezek a szálak vastagabbak és
kialakításuknak köszönhetően könnyebben bele tudnak kapaszkodni a szövetekbe, ezáltal emelő hatással rendelkezik.

A COG szálak segítségével javíthatunk a középarc megereszkedésén, az orr-ajak barázdán, az állvonal kontúrján.
Amíg az FTC-nél akár 90-100 szálat is behúzhatunk, addig a COG szálak esetén oldalanként 4-5 szálat helyezünk be. A hatás azonnali, de az emelő hatásán kívül a kollagén termelés stimulációját is fokozottan elősegítik, így az eredmény akár 18- 24 hónapig is tartós lehet.
A finomszálas terápia és a fogazott szálas kontúrozás kombinálható egymással.

Skinbooster kezelés

Az emberi szervezet naponta körülbelül 5 gramm hialuronsavat állít elő és használ el a szövetek megújítására. Az öregedéssel a szervezet hialuronsav termelése lelassul, a bőr kevésbé hidratálódik, elveszti rugalmasságát és feszességét.

A “skinboosterek” olyan hyaluronsav tartalmú injekciók, amelyek a bőr természetes hidratáltságát javítják a hialuronsav tulajdonságait kihasználva. A hialuronsav sajátossága a víz visszatartása ( hidrofil hatás). Segít fenntartani a bőr és a kötőszövet rugalmasságát. 

A skinboosterben található hialuronsav mérsékelten térhálósított, vagyis finom részecskékből áll. Az injekciók töltésére használt hialuronsavval ellentétben nem változtatja a térfogatot, hanem a mély és tartós bőr hidratálására, regenerálódására és táplálására összpontosít, hidrofil jellege által létrehozott víz által. Ezáltal az arcot nem formázzuk, hanem belülről hidratáljuk.
Fiatal és érett bőrre egyaránt ajánlott. A kezdetekben még csak néhány ránc jelenik meg, ezek azonban a tónusvesztés és rugalmasság vesztés első jelei lehetnek. Az ilyen típusú bőrön a skinbooster segít megelőzni a megereszkedett bőrt, és lassítja a ráncok megjelenését azáltal, hogy hidratálást biztosít a bőrnek. Emellett ragyogást kölcsönöznek az arcbőrnek, és megakadályozza a ráncok és a finom vonalak megjelenését. Érett bőrön (45-50 év után): a bőrjavító injekciók megakadályozzák a bőr öregedését, javítva a bőr minőségét, feszességét és textúráját. Segítenek csökkenteni a ráncokat.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Izzadásgátlás

A hiperhidrózis alatt az adott terület túlzott izzadását értjük, ami a verejtékmirigyek túlműködése miatt következik be. Leggyakoribb előfordulása a hónalj, a kezek és a talpak.

A Botulinum toxin nem csupán a makacs területek ránctalanítására nyújt tökéletes alternatívát, hanem a túlzott izzadás gátlása révén jelentősen megkönnyíti a mindennapokat.
.
A Botulinum toxint ebben az esetben felületesebben szükséges injektálni, ugyanis ebben az esetben a célpont nem a ráncot okozó izomzat gátlása, hanem a verejtékmirigyek egy részének ideiglenes blokkolása. A kezelés csak a befecskendezett testrészeken működik.

A szükséges utóápolási protokollal ellátjuk a vendéget, szerencsére gond nélkül visszatérhet a mindennapi tevékenységekhez, nem jár felépülési idővel.

A kezelés hatása 10-14 nap múlva jelentkezik.

Izzadásgátlás

Dr. CYJ Hair filler

A hajsestek és a fejbőr revitalizásáért

Azok számára, akiknek súlyosabb a hajhullás, alopecia vagy ritkul a haj, aDR.CYL hajfeltöltő kezelés eredményes lehet.

A DR.CYJ HAJFILLER egy injekciózható, szabadalmazott 7 peptid és hialuronsav formula alapján, a haj és a fejbőr revitalizálására szolgáló készítmény. A Caregen 13 éves kutatás-fejlesztésének eredménye, 2016 óta használják eredményesen.

Segíthet csökkenteni a hajhullást és hatékony lehet a hajnövekedés kezelésében.
Ez a peptid-hiarulonsav kezelés sok esetben biztosítja a hajhullási folyamat visszafordítását,és ugyanakkor revitalizálja a fejbőrt és a szőrtüszőket, hogy stimulálja a haj újbóli növekedését. A szabadalmazott peptidek és hialuronsav formulája erősíti a hajat a szőrtüszőbe, ami a klinikai kutatások szerint több, vastagabb és erősebb hajhoz vezet.

NCTF 135 Nanosoft kezelés

NCTF 135 Nanosoft kezelés

Egyedülálló bőrminőségjavító hatásának köszönhetően kiváló
anti-aging hatással bír, képes visszafiatalítani a sejteket, gyönyörű, egészségtől ragyogó bőrt biztosít.
NCTF 135 új innováció,tanúsitvánnyal rendelkező orvosi eszköz ,amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a bőr irha rétegeiben jutassa a hatóanyagokat. Alkalmazása biztonságos, kevésbé invazív gyors és hatékony ,nagyon pontos adagolást tesz lehetővé.

Az NCTF 135HA alkalmazható finomráncokra, hidratálásra,revitalizálásra, a bőr ragyogásának és rugalmasságának
fokozására, a pórusok finomítására. arc, szemkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfej, kar belső részeire. Kisimitja a felületi ráncokat, élettel telivé varázsolja arcszínét, mélyen hidratálja bőrét ,és segít visszanyerni fiatalos kisugárzását.

Mit tartalmaz az NCTF 135HA?

NCTF 135HA tartalmaz több mint 50 összetevője között hialuronsavak, 12 fajta vitamin, aminosavak ,nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok szerepelnek.Alkalmas az arc ,homlok, nyak, száj környéke, deloltázs, szemkörnyék és a kézfejek fiatalítására.

Fájdalommal jár a kezelés?

A kezelés minimális fájdalommal jár, a kezelés előtt helyi érzéstelenítőt alkalmazunk.A kezelés nem okoz sérülést, így nem igényel felépülési időt sem.Két napon belüli enyhe bőrpír megjelenése a kezelés normális mellékhatása. A kezelést orvos végzi ,fertőtleníti a kezelendő területet, majd a NANOSOFT technika segítségével befecskendezi az NCTF 135 készítményt, annak cseppjei azonnal felszívodnak a bőrben.A kezelést követően bőrnyugtató készítménnyel finoman bemasszírozza a kezelt bőrfelületen. Az első kezelés után érzékelhető a hatás. Ajánlott negyed-illetve félévente.

Kinek ajánlott az NCTF135HA kezelés?

Az NCTF135HA kezelés már fiatal, huszonéves korban is ideális, hiszen bőrszépítő, pórusösszehúzó hatása is van,
ugyanakkor ajánlott megelőzésre is, az arc azon részeire, ahol majd a mimikából adódóan az évek múlásával 
fokozatosan megjelennek az első ráncok. Kezelhetjük vele a szemkörnyék érzékeny bőrét, a szájkörnyéki finom
ráncokat és az úgynevezett cigaretta ráncokat is, illetve a nyak és a dekoltázs részeit.A kezelést elsősorban kisugárzást,sűrűségét,tónusát vesztett,dehidratált bőr feljavítására ajánlott. Ellensúlyozza az öregedés következményeit,illetve lelassítja annak folyamatát.
Ajánljuk a használatát olyanok számára is, akik idegenkednek a (keresztkötött) hialuronsavas, illetve felszívódó szálas
kezelésektől és egészen természetes eredményt szeretnének elérni, vagy bőrminőség javítás a céljuk. Az NCTF135HA nem kívánt mellékhatásoktól mentes megoldást kínál.
ANCTF 135HA kiváló kiegészítője a különféle esztétikai beavatkozásoknak és kezeléseknek,segít fenntartani,.
meghosszabbítani és fokozni azok hatását. Ha ön is szeretne ragyogóbb arcszínt, halványabb ráncokat, hidratált bőrt , homogénebb bőrt ,kisebb pórusokat, jobb bőrminőséget, válasza NCTF 135 kezelésünket.

 Ez a kezelés rendkívül látványos, hiszen a bőr a sok tápanyag mellett volument is kap anélkül, hogy „túltöltött” hatást érnénk el. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki a bejelentkezés űrlapunkat, vagy jelentkezzen be a +36 70 675 1140 telefonszámon.

Hialuronsavas feltöltés árak

Kezelés Ár
 Ajak töltés Juvederm 1 ml  95.000 Ft
 Ajak töltés Teosyal 1 ml  90.000 Ft
 Ajak töltés Saypha, Alexa 1 ml  80.000 Ft
 Ráncfeltöltés Teosyal 1ml   80.000 Ft
 Ráncfeltöltés Saypha, Alexa 1 ml  80.000 Ft
 Nefertiti - állvonal definiálás 0.5 ml.  60.000 Ft 
 Nefertiti - állvonal definiálás 1 ml.  90.000 Ft
 Skinbooster kezelés /alkalom  70.000 Ft
 NCTF Kezelés/alkalom  50.000 Ft
 Ejal 40/alakalom  80.000Ft
Gouri 1ml. 110.000 Ft
Karisma 2 ml. 140.000Ft

Botox kezelés árak

Kezelés Ár
 Glabella   45.000 Ft
 homlok  45.000 Ft
 Szem melletti terület  45.000 FT
 2 terület együtt  65.000 Ft
 3 terület együtt   85.000 Ft
 Nyak (platysma kezelés)  55.000 FT
Hónalj izzadás kezelés  105.000 Ft
Tenyér izzadás kezelés  120.0000 FT
Gummy smile  30.000 Ft

Szálas kezelések árak

Kezelés Ár
 COG szál /db  30.000 Ft
 COG emelőszálakkal lifting   30.000 Ft-tól
 Theread lifting,vékonyszálas kontúrterápia  
 Középarc,orrszárnyi redőkkel 50 szál  160.000 Ft
 Teljes arc 60 szál  200.000Ft
 Áll,toka 30 szál  120.000 FT
 Toka 20 szál   80.000 FT
 Nyak 30 szál   120.000 Ft

 

 Profhilo Kezelés árak

Kezelés Ár
 Arc 100.000 Ft
 Arc+nyak 200.000 Ft